Fenerbahçe maçı öncesi Bursa'da adeta patlama yaşanıyor!

Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Bursaspor'da Passolig alan taraftar sayısı 18 bin'i geçti.

BURSA'DA PASSOLİG'E BÜYÜK İLGİ

Başarılı bir sezon geçiren Bursa’da gözler F.Bahçe maçına çevrildi. Süper Lig’de geçen sezonun sonlarında uygulamaya konulan Passolig nedeniyle Bursa’da boş kalan tribünler, F.Bahçe maçında dolacak... Takımlarını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar, Passolig’e büyük ilgi gösteriyor. Bursa’da alınan kart sayısının 18 bin 256’ya ulaştığı öğrenildi.

ÖZLÜCE TESİSLERİNE STAND KURULACAK

Çalışmalarını sürdüren yönetimin, yarınki idmandan önce Özlüce Tesisleri’ne antrenmanı izlemeye gelecek taraftarlar için Passolig standı kuracağı belirtildi. Yeşil-Beyazlı kurmaylar bu sayede hem maddi hem de manevi anlamda kazanç sağlamayı hedefliyor...

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DESTEK ÇAĞRISI

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de Passolig’i değerlendirdi. Güneş, F.Bahçe maçı öncesi taraftarlara seslendi. Tecrübeli teknik adam, “Bursaspor taraftarından bize destek olmalarını bekleriz. F.Bahçe maçında bu sayının çoğalacağını düşünüyorum. Herkes Passolig almalı. Benim de Passolig kartım var ama maça nasıl girildiğini bilmiyorum” dedi.



Yorumlar