Fenerbahçe Lucescu'ya 2 yıllık anlaşma teklif etti!

Romanya basınında yer alan habere göre; Mircea Lucescu 11 yıl sonra Ukrayna'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye imza atacak.

Galatasaray'ın ardından Beşiktaş derbisini de kayıpsız geçen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal şampiyonluk için uğraş verirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın sezon sonunda takımın başına Mircea Lucescu'yu getireceği iddiaları gelmeye devam ediyor.

Türk basınının ortaya attığı Lucescu iddiaları ve '5 milyon euroluk teklif yapıldı' manşetleri sonrasında Romanya'da Fenerbahçe klipleri gösterilmeye başlandı.

BİR DE TRANSFER İDDİASI

Romanya'da verilen haberde, "Mircea Lucescu kararını verdi. 2 ay sonra Fenerbahçe'nin başına geçecek. 11 yıl sonra Ukrayna'dan ayrılıyor. Şimdiden Vlad Chiriches'i Fenerbahçe'ye getirmenin planlarını yapıyor" sözleri kullanıldı.
Fenerbahçe'nin 2 yıllık teklif yaptığı öne sürülürken, Milli takım konusunda, "2015 yılındayız ve kimse geleceği planlayamaz. Hayatta bir çok şey oluyor ve olmaya da devam edecek" açıklamalarına yer verildi.

HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Ukrayna, Romanya ve Türkiye'de dalga dalga yayılan Mircea Lucescu haberlerine rağmen hem 69 yaşındaki teknik adam hem de Fenerbahçe cephesinden bir açıklama gelmezken, 'haberin doğruluğu' hakkında konuşulmadı.





Yorumlar