Fenerbahçe Konyaspor Maçı Saat Kaçta? Fenerbahçe Muhtemel İlk 11'de Markovic Yok!

Bugün oynanacak olan Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe muhteml ilk 11 belli oldu mu? Bu soruların detaylı cevabı ajanshaber.com sitesinden ögrenebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta'da Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmanın maç saati, günü ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Peki Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe Konyaspor maçı bugün Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan maçı Lig Tv canlı olarak şifreli yayınlayacak. Şifreli yayınlanacak olan maçı ise Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşmayı yönetecek olan hakem Ali Palabıyık'ın maç içinde ki yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Fevzi Demirhan yapacak. Bu oynanacak karşılaşmadan önce ise Spor Toto Süper Lig'de saat 14:00'da Medıcana Sivasspor - Gaziantepsspor maçı oynanmış olacak. Fenerbahçe Konya maçı saat kaçta?

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA

Bu hafta Fenerbahçe ile aynı puanda bulunan ezeli rakibi Galatasaray oynadığı Çaykur Rizespor maçında 4-3'lük mağlubiyet aldı. Sarı Lacivertliler Galatasaray'ın puan alamadığı Spor Toto Süper Lig'in 11. haftası'nda ise Konyaspor ile bugün saat 17:00'da karşılaşacak. Bu sezon iyi bir performans sergileyen Konyaspor'un teknik direktörlüğünü ise eski bir Fenerbahçeli futbolcu ve ayrıca 2 sene de Sarı Lacivertlilerin teknik direktörlüğünü yapmış olan Aykut Kocaman var. Bu sezon Aykut Kocaman'ın önderliğinde Konyaspor son 5 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1'de beraberlik aldı. Toplam da ise oynadıkları 10 karşılaşmada 16 puan toplayarak, Spor Toto Süper Lig'de 1 maç eksiği ile 7. sırada bulunuyor. Diğer bir taraftan Fenerbahçe ise bu sezon oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldı. Sarı Lacivertliler ise bu sezon Vitor Pereira önderliğinde çıktıkları çıktıkları 10 maçta 21 puan topladı ve maç eksiği ile Spor Toto Süper Lig'de 3. sırada bulunuyor.

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11

Bugün saat 17:00'da İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan maçın ilk 11'leri ise netlik kazanıyor. Karşılaşmadan önce sahaya süreceği ilk 11 hakkında Vitor Pereira açıklamalarda bulunmasada bu akşam sahaya; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Diego Ribas, Alper Potuk, Luis Nani ve Robin Van Persie ilk on biri ile çıkması tahmin ediliyor. Fenerbahçe muhtemel ilk 11 her hafta sahaya sürülen ilk on birlerden kolayca tahmin ediliyor. Bu akşam Fenerbahçe'nin rakibi olan Konyaspor ise sahaya; Kaya, Ömer Ali, Dossa, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Uğur, Holmen, Traore, Meha ve Bajic ilk on biri ile çıkması bekleniyor.

Yorumlar