Fenerbahçe kafilesi Avni Aker'den havaalanına zırhlı araçla götürüldü

Olaylı Trabzonspor maçının tatil edilmesinin ardından soyunma odasında mahsur kalan Fenerbahçe kafilesi, stattan zırhlı polis aracıyla ayrıldı.

ZIRHLI POLİS ARACIYLA GİTTİLER

Fenerbahçeli futbolcular, olaylı Trabzonspor maçı sonrası, yaklaşık 4 saat statta mahsur kalmıştı. Sarı-lacivertli oyuncular, stattan havaalanına, içi karanlık ve kurşun geçirmez bir polis otobüsü ile gidebildi. O anlar, FBTV kameralarına böyle yansıdı.




ARAÇTA IŞIK YAKILMADI

Olaylı maçın ardından, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaklaşık 4 saat bekleyen Fenerbahçe kafilesi, Trabzon Havalimanı'na zırhlı araçla gitti. Güvenlik önlemi olarak ise minibüste ışık yakılmadı.

YOLCULUK YAKLAŞIK 15 DAKİKA SÜRDÜ

Fenerbahçe kafilesini havalimanına götüren polis minibüsü, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın sporcu girişi yerine, ambulansların giriş yaptığı kapıdan çıktı. Otobüsün içinin görünmemesi için emniyet görevlileri sadece hafif bir kırmızı ışık yakılmasına izin verdi. Yolculuk yaklaşık 15 dakika sürdü. Sessiz olduğu gözlenen Fenerbahçeli futbolcular, cep telefonlarıyla ilgilendi. Sarı-lacivertli oyuncular stattan ayrıldıklarına dair yakınlarına bilgi verdi.

Yorumlar