Uslu: "Dostluğun anlamını bilmiyor!", Aysal: "Şikeciyle ne dostluğu?"

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi iki taraf arasında yine ipler gerildi, karşılıklı olarak ağır göndermeler yapıldı.

MAHMUT USLU: "AYSAL BELÇİKALI OLDUĞU İÇİN..."

F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu yine çok ses getirecek açıklamalar yaptı. FB TV'ye konuşan Uslu, "G.Saray Başkanı Ünal Aysal Belçikalı olduğu için, dostuğun anlamını bilmiyor. Dostluk kötü günde de insanlara sahip çıkmaktır. İnşallah yönetimi değişir ve eskisi gibi yine dost oluruz" dedi. Uslu, Aysal'ın "Bu ateş üfleyerek sönmez" sözünü de hatırlatarak bu söylemlerin taraftarı gerdiğini de ekledi. Mahmut Uslu, Süper Kupa maçı için de söyle konuştu: Zeminin bozuk olduğu söyleniyor. Biz kazanmak istiyoruz. Umarım güzel maç olur.

ÜNAL AYSAL: "ŞİKECİYLE NE DOSTLUĞU?"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun, "Sayın başkan, herhalde Belçikalı olduğu için Türkçe'sinin tam karşılığını bilmiyor. Dostuz deyip dost olmamak daha yanlış. İnşallah yönetimler değişir, yine eskisi gibi hem rakibimiz hem de dostumuz olur Galatasaray'la" sözlerine çok sert yanıt verdi.

Vatan'a konuşan Ünal Aysal, "Mahmut Uslu beni yine anlamamış. Benim dediğim açık. Ben diyorum ki iki kulübün taraftarları dost olsun olay çıkmasın. İki yönetim dost olsun demiyorum. Çünkü benim onlarla dost olma ihtimalim yok. Bunlar şikeye bulaşmış şaibeli isimler. Benim şikeciyle ne işim olur ki. Ama ne zaman ki bu şaibeli yönetim görevden gider yerine de temiz bir yönetim gelir o zaman G.Saray'la F.Bahçe arasında bir dostluk köprüsü kurmak için biz elimizden geleni yaparız" açıklamasını yaptı.



Yorumlar