Fenerbahçe - Galatasaray transfer yarışında

Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın teknik direktörleri devre arasında 'Belki bir mevkiye transfer yaparız' açıklamalarında bulunmuşlardı. Ezeli rakiplerin başkanları da bugünkü demeçlerinde bu açıklamaları doğruladı ve onlar da rakipleri gibi transfer yarışına dahil oldu.

Devre arasına girmeden hem Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'a hem de Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu'na en çok sorulan sorulardan birisiydi transfer konusu. İki teknik adam da devre arasında transfer yapmayı düşünmediklerini ancak belki bir mevkiye çok ihtiyaç duyulursa takviye yapabileceklerini ifade etmişti. Sarı-Lacivertliler'de Afrika Kupası'na giden Moussa Sow'un yerini genç teknik adam bir santrfor ile doldurmak istiyordu. Cim Bom'da ise Aurelien Chedjou'nun Kamerun Milli Takımı forması ile Afrika Kupası'nda boy gösterecek olması da Hamza hocanın stoper transferi düşünmesine neden olmuştu.

Aziz Yıldırım müjdeyi verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün 'Hedef 1 Milyon Üye' kampanyası çerçevesinde Kütahya Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Yıldırım, "Oyuncularla ilgili açıkça söylüyorum, devrede herhangi bir transfer yapma ihtiyacı duymuyoruz. Bir tek forvete bir oyuncu almayla ilgili çalışma yapıyoruz. O da olmasa da bir şey söyleyemeyeceğiz. Bütçelere dikkat ediyoruz. Her türlü oyuncuya gidip yüksek paralar verip almak istemiyoruz. Kulüp bütçeleri dengesiz hale gelmeye başladı. Bunun dışında futbolda başka bir sorunumuz yok." diyerek Fenerbahçeli taraftarlara müjdeyi verdi.

Duygun Yarsuvat'tan transfer sinyali

Sarı-Kırmızılı takımın başkanı Duygun Yarsuvat ise, bugün gerçekleşen kulübün Ocak ayı Divan Kurulu toplantısında, transfer konusuna değindi. Başkan Yarsuvat, "Belki bir tek kişi alabiliriz. Stopere yerli bir oyuncu transfer edebiliriz" diye konuştu.



Yorumlar