Fenerbahçe Eskişehirspor 2 0 ve maçın golleri, özeti*

Fenerbahçe ile Eskişehirspor maçı kaç kaç bitti ve maçın geniş özetini ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Merakla beklenen süper lig Fenerbahçe Eskişehirspor maçı ile başladı. İlk maç açılışa yakışır bir maç olurken her iki takım da canla başla maç sonuna kadar oynadılar. Şükrü saraçoğlunda oynanan maçı Fenerbahçe Eskişehirspor karşısında galibiyetle ayrıldı.
FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ   Saatler 22.00 gösterirken Şükrü Saraçoğlu'nda Firat Aydınus'un düdüğü ile maç başladı. Maça üstün olarak başlayan Fenerbahçe maçı üstünde bitirdi. İlk dakikalardan berri maça ağırlığını yansıtan Fenerbahçe ilk yarının sonlarına doğru geçen sene sarı lacivertli ekibin en çok gol atan futbolcusu olan Senagalli süper yıldız Musa Sow'un golüyle konuk olan Eskişehirspor karşısında 1-0 öne geçti. Fenerbahçe Eskişehirspor maçı bitti derken Brezilyalı orta saha oyuncu Diego şık çalımlarıyla ceza sahasına girip zekice bir asisti ile topu yeni transfer ve geçen senenin gol kralı olan Fernandao ile buluşturdu ve Brezilyalı yildiz topu ağlarda gönderdi ve skoru 2-0 a getirdi. Fenerbahçe Eskişehirspor maçı bu skorla ilk devreyi kapattı. 2. yarıya yine istekli başlayan taraf Fenerbahçe oldu ve Eskişehirspor 10 kişi kalınca baskılarınıda iyicene arttırdı ama 2. yarıda gol bulamayan Fenerbahçe Eskişehirspor 2-0 sonucuyla bittti. Böylelikle Fenerbahçe Eskişehirspor maçı kaç kaç bitti sorunuzuda cevaplamış olduk.   FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR MAÇ ÖZETİ   Dünkü oynanan Fenerbahçe Eskişehirspor maç özeti ni sizlere birazdan vereceğim linke tıklayarak hiç donmadan  izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Eskişehirspor maç golleri. Dünkü oynanan maç ta harika pozisyonlar ve heyecanlı dakikalar oldu siz bunları anlık yaşamasanız da birazdan Fenerbahçe Eskişehirspor maç özeti linkini tıklayarak sizde izleyebilirsiniz.   DÜNKÜ OYNANAN FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR MAÇ ÖZETİ   Fenerbahçe Eskişehirspor maçının geniş özetini yukarıda verdiğimiz linke tıklayarak izleyebilirsiniz. Taraftar Mehmet Topala büyük destek verirken Tribün de oturan yeni transfer Volkan Şen ve Ozan Tufan ile fotoğraf çekildiler. Maçta en büyük ilgi ise oyuna girerken Robin Van Persie oldu.   FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR 2-0   Dün gece 22.00 da başlayan maçta Fenerbahçe Eskişehirsporu 2-0 yenerken golleri birini Senegalli yıldız Musa Sow atarken diğerini ise Bursaspor'dan transfer olan gol kralı Fernandao attı. Fenerbahçe böylelikle süper ligin ilk maçında galip geldi ve ilk golü musa sow assisti de Hasan Ali Kaldırım yapmış oldu. Fenerbahçe de Fernandao ise ilk resmi golünü atmış oldu.

etiket : Fenerbahçe Eskişehirspor, Fenerbahçe Eskişehirspor maç özeti, Fenerbahçe Eskişehirspor maçı kaç kaç bitti, Dünkü oynanan Fenerbahçe Eskişehirspor maç özeti, Fenerbahçe Eskişehirspor 2 0

Yorumlar