Fenerbahçe de Bursaspor da bunun hesabını yapıyor!

Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında oynanacak zorlu mücadelede 3 puan için karşılaşacak Bursaspor iç saha, Fenerbahçe ise dış saha karnesini düzeltmenin hesaplarını yapıyor.

FENERBAHÇE 5. DEPLASMANINDA 2. GALİBİYETİNİ ARIYOR

Süper Lig'de geride kalan 9 haftada 19 puan toplayan ve averajla ezeli rakibi Galatasaray'ın önünde bulunan Fenerbahçe ligin zirvesinde yer alıyor. Aykut Kocaman döneminden bu yana evinde oynadığı lig maçlarında mağlubiyet yüzü görmeyen Kanarya, deplasmanlarda ise aynı performansı gösteremiyor.

Sezonun geride kalan bölümünde 4 deplasman maçına çıkan Sarı-lacivertliler bu karşılaşmalarda yalnızca Beşiktaş'ı yenebilirken Trabzonspor'la da berabere kalarak 4 puan toplayabildi. Rakip sahada 3 kez rakip ağları havalandıran Fenerbahçe, kalesinde de 4 gol gördü.

ŞAMPİYON TAKIMLARLA OLAN DEPLASMANLARINI BİTİRİYOR

Sarı-lacivertli takım Bursa deplasmanıyla birlikte fikstüründe kritik bir dönemeci de geride bırakacak. Şimdiye kadar Trabzonspor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Beşiktaş'la deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, Bursaspor'la oynadığı mücadelenin ardından bu sezon için şampiyon ekiplerle olan deplasmanlarını bitirmiş olacak.

12. haftada Balıkesirspor, 14. haftada Kayseri Erciyesspor ve 17. haftada Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, ikinci yarıda da ezeli rakiplerini kendi sahasında ağırlayacak.

BURSASPOR EVDE YOK!

Mücadelenin ev sahibi Bursaspor ise deplasmanda kazandığı puanlarla dikkat çekiyor.

Sezonun geride kalan bölümünde deplasmanlardan 10 puan çıkartan Yeşil-beyazlı ekip, kendi sahasında oynadığı maçlarda ise yalnızca 4 puan toplayabildi.

İlk iki iç saha maçında Galatasaray ve Beşiktaş'a kaybeden Bursaspor, 6. haftada Eskişehirspor karşısında son 10 dakikasına 2-0 önde girdiği karşılaşmada rakibine 2 puan bırakmıştı. Yeşil-beyazlılar Sivasspor'u ağırladığı son iç saha maçında ise sahada 3-0'lık galibiyetle ayrılarak bu sezon evindeki ilk galibiyetini almayı başardı.





YASAL UYARI: Ajanshaber'de yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.




Yorumlar