Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Kaç Kaç Bitti? Fenerbahçe Rizespor 1 1 Biten Maç Golleri ve Özeti(23 Ağustos 2015)!

Fenerbahçe Rizespor maçı 1 1 bitti. Fenerbahçe Rizespor maçının golleri ve özetini ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Çaykur Didi Stadyumun’da oynanan maçta iki tarafta 1 puanla ayrıldı. İlk yarıyı Fenerbahçe önde kapatsada ikinci yarı iyi oynamasına rağmen Fenerbahçe kalesin de golü görerek ev sahibi olan Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

ÇAYKUR RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Fenerbahçe Rizespor maçı kaç kaç bitti ?Dün gece Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçında gülen taraf olmadı. Her iki takımda birer puanla sahadan ayrıldılar. Fenerbahçe’nin golünü yeni transfer Robin Van Persie atarken Rizespor’un golünü ise Fenerbahçeli bir yeni transfer Kjaer kendi kalesine attı. Her iki golü de Fenerbahçe attı ama sonuç 1 1 eşitlikle bitti. Dün ki oynanan maçta Van Persie ilk defa ilk 11’de forma giydi.

FENERBAHÇE RİZE MAÇ ÖZETİ

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç özeti : Fenerbahçe Rizespor karşılaşması dün Rize’de Çaykur Didi Stadı’nda oynandı. Rize Fenerbahçe maçını Fifa Kokartlı Cüneyt Çakır yönetti. Karşılaşma 21:45 de oynandı. Maça ev sahibi Rizespor başladı. Ev sahipliği yapan Rize maça iyi başlayan tarafda oldu. Rizespor Fenerbahçe kalesine etkili gelsede ilk golü Fenerbahçe buldu. Dakikalar 17’yi göstediğinde yeni transfer olan Portekizli yildiz Luis Nani getirdiği top ile pasını diğer bir yeni transfer olan Van Persie iletti ve Van Persie güzel bir kontrol ile topu Rizespor ağlarına gönderdi ve Fenerbahçe’yi Rizespor karşısında 1-0 öne geçirdi. Van Persie’nin Fenerbahçe formasıyla attığı 2. Gol oldu. İlk golünü ise UEFA ön eleme turunda Atromitos’a karşı yine takımının ilk ve tek golünü atan isim olmuştu. Ronin Van Persie şimdiden takımını sırtlamaya başladı. Robin Van Persie 2. Yarının ortalarında yerini Senegalli yıldiz Moussa Sow’a bıraktı. İlk yarı Robin Van Persie’nin attığı tek gol ile Fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlandı. İkinci yarı başlamıştı Rizespor aynı ilk 11 ile çıkarken Fenerbahçe de Fernandao yerini Alper Potuğa bıraktı.



FENERBAHÇE RİZESPOR KARŞISINDA İLK YARIYA GÖRE DAHA İYİ OYNAMIŞTI

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Fenerbahçe Rizespor mücadelesinin ikinci yarısı başladı. Fenerbahçe ilk yarıya nazaran daha iyi başladı ve ikinci yarı boyunca daha iyi bir oyun sergiledi. Fenerbahçe ilk yarı boyunca sadece iki kere Rizespor kalesine şut çekerken 2. Yarının ilk 10 dakikasın da toplamda 4 kez şut çekmişti. Vitor Pereira Fernandao Alper değişikliğine giderek Fenerbahçe’ye biraz daha can kattı. Rize Fenerbahçe maçı tam Peraira’nın istediği gibi giderken Alper’in hatalı pasında Bruno Alves’te topa yetişemiyince Rizespor Kjaer’in kendi kalesine attığı gol ile beraberliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda da gol gelmeyince Fenerbahçe Çaykur Rizespor 1 1 bitti.

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇ GOLLERİ

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç golleri : Maçın ilk golü konuk takım olan Fenerbahçe’den geldi.  Rizespor maça etkili başlasada kalesinde hızlı bir atak ve Nani’yi durduramadıkları yüzünden golü buldu. Yeni transfer olan Luis Nani korner çizgisinden aldığı top ile rakiplerini bir bir çalımladı ve güzel bir asist ile topu Hollandalı Yildiz  Robin Van Persie’ye bıraktı. Robin Van Persie aldığı bu güzel pasi o güzellikte Rizespor ağlarına gönderdi.

Maçın ilk yarısı Van Persie’nin attığı gol ile bitiyor derken Rizespor ilk yarının son dakikaların da penaltı yakalamasına rağmen golü bulamadı. Rize Fenerbahçe maçının ikinci yarısı başladı ve bu sefer konuk ekip maça daha iyi başladı ama bu sefer de golü ev sahibi Çaykur Rizespor buldu. Alper’in attığı hatalı pas ile araya giren Kweuke topu aldı ve hızlıca topu Slvestreye aktardı Slvestre kestiği orta ile ters bir vuruş yapan Kjaer topu kendi ağlarına yolladı. Fenerbahçe Rizespor maçında başka gol gelmedi ve maç  beraberlik ile sonuçlandı.



RİZE TRİBÜNLERİNDEN KWEUKE KWEUKE SESLERİ

Geçtiğimiz hafta kriz oluşturan isim olan Kweuke’ye taraftar sahip çıktı. Geçtiğimiz hafta penaltı krizinden dolayı Deniz ile tartışmaya giren Kweuke’nin kadro dışı kalacağı ve külüpten yollanacağı söylenirken bu hafta Fenerbahçe Rizespor maçında ilk 11 de başladı. Karşılaşmada yine bir penaltı oldu ve bir anda tribünlerden Kweuke sesleri duyulmaya başladı. Kweuke ise geçtiğimiz hafta penaltı için tartışmaya girdiği Deniz’in kullanamasını istedi ve Deniz’in kullandığı penaltıyı Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’el tokatladı ve defans topu uzaklaştırarak gol yemedi.
 

Yorumlar