Fenerbahçe camiası ayağa kalktı: M.Ali Aydınlar'ı "paralelci" yaptı, şimdi sıra...

Dün bir basın toplantısı düzenleyerek yeniden aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım'a camia içerisinden tepki geldi. Sarı lacivertli kulüpten ihraç edilen bazı eski yöneticiler pazar günü “Fenerbahçe ruhu ile değişim zamanı” adı altında bir yürüyüş düzenleyecek.

Ezeli rakibe kaptırılan şampiyonluk ve 4.yıldız hayalinin ertelenmesi Fenerbahçe Kulübü’nde köklü değişiklikleri beraberinde getirip,  taşları da yerinden oynatacak. Dün basın karşısına çıkan Aziz Yıldırım, cumartesi günü yapılacak seçimler öncesi adaylığını bir kez daha açıklarken, Yıldırım’ın bazı odakları işaret edip “ortalığı, gazeteye ilan verip saklanan birkaç çapulcuya bırakmayacağım, bu kulübe 17 yılımı verdim yine adayım” demesi camia içerisinde bazı isimleri rahatsız etti. Başta Aziz Yılmaz, Mehmet Ali Aydınlar, Ali Şen ve Hulusi Belgü gibi ağır topların Aziz Yıldırım’ın karşısına çıkaracağı adayı enine boyuna tartıştığı bildirilirken, sarı lacivertli kulüpten dışlanan bazı eski yöneticilerin “Fenerbahçe ruhu ile değişim zamanı” adı altında bir çalışma başlattığı bildirildi.

Aziz Yıldırım’a karşı birleşen ve böyle bir akımın startını veren bazı isimlerin AjansHaber’e aktardığı bildiler şu şekilde oldu;

'AZİZ YILDIRIM BÜYÜK BİR YALANCIDIR'

Biz bu yürüyüşü sadece Aziz Yıldırım’a karşı yapacağız. Bu yürüyüş ve eylem Fenerbahçe’nin kurtuluşu içindir. Dün yapılan basın toplantısı görüntülerini herkes izledi. Aziz Yıldırım Fenerbahçe’yi kendi çiftliği gibi kullanıyor. Başarısızlıkta gündem değiştirerek suçu başkalarında arıyor. Bundan önceki seçimlerde Mehmet Ali Aydınlar’ı “paralel yapının adamı, dinci” diye yaftaladı. Daha sonra sıra GFB Taraftar Grubu ve güya bu gruba destek veren bazı yöneticilere geldi. Aziz Yıldırım bunu hep yapıyor. Gazeteye ilan veren de belli, maksatta belli. Her hangi bir tehdit unsuru falan yok. Basın toplantısında “arıyorum telefona çıkmıyorlar” dediği isimlerle 24 saat görüşüyoruz ve telefonları da açık. Aziz Yıldırım hem kendisini hem de kulübü bataklığa sürüklüyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.




Yorumlar