Fenerbahçe Atromitos'u kendi evinde 3-0 yendi!

Fenerbahçe Atromitos 3 0 biten maçın detaylı görüntülerini, özeti ve gollerini ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Dün gece Şükrü Saraçoğlu’nda karşılan Fenerbahçe Atromitos maçının özetini ve gollerini haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. Fenerbahçe Atromitos maç golleri ! Fenerbahçe Atromitos maç özeti! Uefa Avrupa Kura Çekimi !

FENERBAHÇE ATROMİTOS 3 0

Dün gece saat 21.45 te İvan Bebek’in düdüğü ile Kadiköy’de oynanan maçı temsilcimiz 3-0 kazandı. Fenerbahçe Atromitos maç golleri Fernandao(2) ve Caner Erkin attı. Fenerbahçe Atromitos maçının kuşkusuz en iyisi 2 gol atan Bursa’dan yeni transfer edilen Fernandao oldu. Dün oynanan karşılaşmaya resmen Bursa’lılar damga vurdu. Bursa’dan Şener Özbayraklı, Fernandao, Ozan Tufan ve Volkan Şen’i kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe Atromitos maçında Bursa’dan transfer edilen Fernandao 2 gol atarken, Şener Özbayraklı 1 asist ve oyuna girer girmezde Volkan Şen 1 asist ile oynadı.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ

Fenerbahçe Atromitos maçı başladığı dakikadan itibaren Sarı Lacivertliler sahaya ağırlığını koydular. Henüz dakikalar 7’yi gösterirken Diego’nun attığı şık bir pas ile Şener’i araya kaçırdığı pozisyonda Şener iyi bir orta kesti ve Fernandao kaleciden önce topa dokunarak topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe golden sonra daha rahat ve baskılı oynamaya başladı. Fenerbahçe’nin baskıları ilk yarıda golü getirmedi ama iyi bir oyun izletti. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile bitti. Atromitos halen umudu vardı, 2 gol bulabilirlerse turu atlayıp gruplara kalabilirlerdi ama kalelerinde 2 gol daha gördüler. İkinci yarı Bebek’in düdüğü ile başladı. Fenerbahçe Atromitos maç özeti !



Temsilcimiz ilk yarıda olduğu gibi yine maça etkili başlayan taraf oldu. Etkili ataklarla Yunan temsilcisinin kalesine yüklenen Fenerbahçe Caner’in ortası ile golü buldu. Caner içeriği doğru kestiği topu Atromitos kalecisi yaptığı müdahale ile topu kendi kalesine attı ve Fenerbahçe Atromitos karşısında maçı 2-0’a getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında temsilcimiz değişikliklere giderek Volkan Şen’i oyuna dahil etti. Oyuna giren yeni transfer milli yildiz Volkan Şen topla daha ilk buluşmasında güzel bir orta keserek Fernandao’nun kafasıyla buluşturuyor ve Fernandao yakaldığı fırsatı değerlendirerek skoru 3-0 yapıyor. Fernandao kendisinin 2 takımının 3. Golünü atarak maç skorunu belirliyor.

FENERBAHÇE GRUPLARA KALDI

Dün gece oynadığı mücadeleyi 3-0 kazanan temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligin de gruplara kalma başarısını gösterdi. Ülkemizi Avrupa Kupaları’nda Fenerbahçe ve Beşiktaş temsil edecekken Galatasaray ise Şampiyon Ligi’nde temsil edecek. UEFA Avrupa Ligine direk katılan Beşiktaş ve dün gece Yunan ekibini kendi evinde 3-0 yenen Fenerbahçe’nin hangi grupta oalcağını belirleyen kura bugün çekilecek. Uefa Avrupa Ligi Kura Çekimi bugün TSİ 14.00’te Fransa’nın Monaco kentin’de çekilecek. Fenerbahçe kaçıncı torbadan girecek ? Beşiktaş kaçıncı torbadan girecek ? Uefa Avrupa Ligi kura çekimi ile belirlenecek olan kura çekimi’nde Fenerbahçe 3. torbadan, Beşiktaş ise 2. torbadan kuraya katılacak. Uefa Avrupa Ligi gruplar ‘da iki temsilcimizin aynı gruba düşme şanslarıda var.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ

Yukarıda verdiğimiz linke tıklayarak Fenerbahçe Atromitos maçının gollerini ve özet görüntülerini izleyebilirler.

etiket:Fenerbahçe Atromitos maçı,Fenerbahçe Atromitos 3 0 biten maçın golleri,Fenerbahçe Atromitos 3 0 biten maçın özeti,Fenerbahçe Atromitos Fernandao'nun golü, Fb 3 0,Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe Uefa kura, Beşiktaş Uefa kura

Yorumlar