Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı Pazar Günü Saat 16.00'da Lig Tv'de

Fenerbahçe-Alanyaspor Süper lig 7. hafta mücadelesi 16 Ekim 2016 Pazar günü saat 16.00'da Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksin'de oynanacak ve karşılaşma LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Süper ligin 7. hafta mücadelesinde 16 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Fenerbahçe, Aytemiz Alanyasporu konuk edecek. Karşılaşma Lig TV ekranlarından canlı olarak yayılanacak. Bir tarafta lig de Kasımpaşa ve Antep'i mağlup edip ardından UEFA Avrupa liginde Feyenordu mağlup eden Sarı Lacivertli ekip Osmanlıspor karşısında 1 puanı Van Persie ile kurtardı ve Alanyaspor maçında beraberliği unutturup Manchester deplasmanına moralli gitmek istiyor. Diğer tarafta ise ligin yeni takımlarından Alanyaspor inişli, çıkışlı performansını düzeltmek ve geçen hafta Medipol Başakşehir karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyeti unutturma çabasında.

FENERBAHÇE'DE HAZIRLIKLARA TAM GAZ DEVAM

Fenerbahçe bu sabah Can Bartu tesislerinde 5e2 top kapma, kanat organizayonu ve çift kale maç ile hazırlıklarına devam etti. Milli takımda sakatlanan Ozan Tufan dışında Kanarya'da eksik oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşına kalede Volkan Demirel, savunmada Simon KJaer, Şener Özbayraklı, İsmayil Köybaşı, Martin Skrtel, orta alanda Mehmet Topal, Josef De Souza, Roman Neustadter, ileri uçta ise  Volkan Şen, Sow, Emenike ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

ALANYASPOR KANARYA'YA BİLENİYOR

Cengiz Aydoğan Spor Tesislerin'de çalışmalarına devam eden Aytemi Alanyaspor, bu sabah antremana ısınma hareketleriyle başladı. Antreman kanat organizasyonu ve dar alanda pas çalışmasının ardından sona erdi. Alanyaspor'da hafif sakatlıkları bulunan Guerrier ve Vagner Love Katılmadı. Turuncu-Yeşilli formalı ekibin karşılaşmaya kalede Haydar Yılmaz, savunmada Fabrice N'Sakala, Abdoulaye Ba, Kenneth Omeruo, Lamine Gassama, orta alanda Deniz Vural, Ismail Aissati, Emre Akbaba, Daniel Candeias, ileri uçta ise Donald Guerrier , Vagner Love 11'i ile çıkması bekleniyor.

PUAN DURUMLARI  

Fenerbahçe ilk 6 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı ve lig de 8 puanla 9. sırada. Fenerbahçe bu karşılaşmalarda rakip kaleye 11 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü. Alanyaspor ise 6 Haftada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla 11'inci sırada yer alıyor. Bu karşılaşmalarda rakip kaleye 8 gol atan Alanyaspor kendi kalesinde ise 13 gol gördü.

EN FARKLI SKOR 10-2!

Süper lig de hiç karşılaşmayan iki ekip. Tarihleri boyunca 3 kez karşılaştılar. Bu maçlardan 2'si hazırlık maçı, 1'i ise Türkiye kupası karşılaşması. Bu karşılaşmaların 1'ini Fenerbahçe 1'ini Alanyaspor kazanırken bir karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçenin 14 golüne karşı Alanyaspor 6 golle karşılık verdi. İki takım arasındaki en farklı skor ise 2008 yılında Türkiye karşılaşması esnasında yaşandı Fenerbahçe rakibini grup mücadelesinde Alanya Milli Egemenlik Stadında 10-2'lik skorla mağlup etti.

SÜPER LİG'DE 7. HAFTA KARŞILAŞMALARI

15 Ekim Cumartesi 14.00 - Kasımpaşa-Gaziantepspor

15 Ekim Cumartesi 17.00 - Kayserispor-Beşiktaş

15 Ekim Cumartesi 19.30 - Adanaspor-K.Karabükspor

15 Ekim Cumartesi 20.00 -Gençlerbirliği-Galatasaray

16 Ekim Pazar 13.30 - Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor

16 Ekim Pazar 13.30 - Bursaspor-Osmanlıspor FK

16 Ekim Pazar 16.00 - Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor

16 Ekim Pazar 19.00 - Trabzonspor-Akhisar Belediye

17 Ekim Pazartesi 20.00 - Antalyaspor-Çaykurrize Spor

Yorumlar