Fenerbahçe Adriano'dan sonra o yıldız futbolcuyu da Araplara kaptırmak üzere

Transfer sezonunda adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Luiz Adriano'dan sonra, Nijeryalı orta saha oyuncusu Obi Mikel de Al Ain ile anlaşmak üzere.

Gelecek sezon her iki kulvarda başarı yakalayabilmek için kadro mühendisliğine giden Fenerbahçe’ye Luiz Adriano’dan kötü haber geldi. Fernandao ile Moussa Sow’un yanına iyi bir alternatif arayan ve Brezilyalı golcü futbolcunun peşine düşen sarı lacivertliler, Adriano’yu Katar takımlarından Al Ain’e kaptırdı. Shaktar Donetsk ile masaya oturmasına karşın Ukrayna ekibiyle ile anlaşamayan Fenerbahçe’nin hemen “b” planını devreye sokması beklenirken, Sportif Direktör Terrenao’nun yeniden Van Persie ve Islam Slimani’ye döndüğü belirtildi.



MİKEL DE GİDİYOR

Luiz Adrinano da şansızlık yaşayan Fenerbahçe, Obi Mikel’i de elinden kaçırmak üzere. Orta saha hattında Mehmet Topal haricinde istikrarlı bir futbolcu grubuna sahip olamayan ve bu bölgeye takviye yapmak isteyen sarı lacivertlilerin, Nijeryalı yıldızı da Al Ain’e kaptırmak üzere olduğu anlaşıldı. Meireles’in istikrarsız görüntüsü, Emre Belözoğlu’nun sürekli sakatlanması, Obi Mikel transferini ön plana çıkarırken, oyuncuya Arapların kancayı atması Aziz Yıldırım ve yönetimini farklı arayışlara itti.



FENERBAHÇE AL AİN'E STOCH'U VERMİŞTİ

Miroslav Stoch transferinde Al Ain’e öncelik tanıyan Fenerbahçe’nin hem Adriano hem de Mikel transferlerinde karşı karşıya gelmesi şaşırtıcı bir durum olarak göze çarptı.

YASAL UYARISitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar