Fenerbahçe 2 ay sonra 2 bomba ismi Türkiye'ye getirecek

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan sarı lacivertli ekip önce teknik direktörünü değiştirecek sonra Van Persie bombasını patlatacak.

Jesus'un ismi Sarı-Lacivertli idarecilerin, ünlü teknik adamın Türkiye temsilcisiyle geçtiğimiz günlerde İstanbul’ da yapılan görüşme esnasında gündeme geldi. Yıllardır Benfica'yı çalıştıran 60 yaşındaki Jesus’un menajeri, yapılan teklife sıcak bakarken, tecrübeli teknik adamı da bu talep konusunda bilgilendirdi. Portekiz basının iddia ettiğini aksine Jesus teklifi reddetmedi ancak sezon sonunda değerlendirmek istediğini söyledi. Fenerbahçe yönetiminin Portekizli teknik adam konusunda ısrarlı olduğu öğrenildi.

LİSTEDEKİ İLK YILDIZ ADAYI

Sarı-Lacivertli yönetimin takıma yıldız kazandırma projesi çerçevesinde gündemine aldığı Hollandalı golcü Robin van Persie konusunda ise yeni görüşmeler sürüyor. Yıldız oyuncu Fenerbahçe temsilcileri aracılığıyla yapılan ilk görüşmede "Henüz transfer müzakeresi yapmak için erken" cevabını verdi. Bu sebeple Fenerbahçe’nin sezon biter bitmez, İstanbul'da golcü oyuncunun transferi adına bir görüşme yapılacağı öğrenildi.



Yorumlar