F.Bahçe'den M.United'a tarihi transfer çalımı geliyor

Yaz ayı transfer döneminde Feghouli'yi elinden kaçıran Fenerbahçe, Cezayirli yıldız futbolcuyu bu sefer kadrosuna katacak.

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna katmak için ciddi bir şekilde uğraş verdiği ancak Valencia'nın Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Monaco'yu eleyerek gruplara katılması sonrasında takımında kalan Feghouli İngiliz basınına da konu oldu. Futbol internet sitesi talksport.com, Sofiane Feghouli ile Fenerbahçe'nin sezon sonu için anlaşma sağladığını ancak Manchester United'ın ocak ayındaki ara transfer döneminde bu futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini yazdı. Fenerbahçe'nin Manchester United'ın bu hamlesinden sonra tekrar devreye girdiğini gerekirse bu transferi Sarı-Lacivertli kulübün de ocak ayında gerçekleştireceğini iddia etti. Fenerbahçe'nin bu transferde daha yüksek bir miktarı gözden çıkardığı da ifade ediliyor.

FENERBAHÇE BONSERVİSSİZ ALACAKTI...

2016 yılının haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Feghouli'yi Fenerbahçe, bonservis bedeli ödemeden transfer etmeyi planlıyordu. Ancak M.United'ın devreye girmesi bu planı bozacak gibi görünüyor. Valencia kulübü de bu transferden para kazanmak istiyor. Bunun için tek seçenek Feghouli'yi sezon sonunu beklemeden ocak ayında satmak. Ocak ayına yaklaşırken Fenerbahçe- Valencia-Manchester United üçgeninde hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor.

Yorumlar