F.Bahçe'de Alves sevinci

M.P.Antalyaspor Fenerbahçe maçınından kadrosu belli oldu.

Lider Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın 20 kişilik kadrosu açıklandı.

Sarı-lacivertlilerde Joseph Yobo, Michal Kadlec ve Samuel Holmen, yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle maçın kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe'nin 20 kişilik Medical Park Antalyaspor maçının kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.

Sarı-lacivertli ekip, saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Antalya'ya gidecek.

Alves müjdesi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Oyuncular antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı..

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle dünkü antrenmana katılamayan Bruno Alves, takımdaki yerini aldı ve antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Bu antrenmanla MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Antalya'ya hareket edecek.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Mert (Volkan), Gökhan-Alves-Egemen-Hasan Ali (Caner), Mehmet Topal, Meireles, Alper, Kuyt, Webo, Sow

Yorumlar