F.Bahçe ve G.Saray'ın gözdesi Süper Lig'e gelmiyor!

İsmi uzun süre Galatasaray ile anılan ve ara transfer dönemi için Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilen Kaan Ayhan Bundesliga'da kalmak istiyor.

KAAN AYHAN KARİYERİNE BUNDESLIGA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden  Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan, kariyerini yetiştiği  Almanya'da sürdürmeyi planladığını söyledi.

Kaan Ayhan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı  Tam Saha Dergisi'nin aralık sayısında yer alan röportajında, Türk gazetelerinde  Spor Toto Süper Lig'e geleceği yönünde haberlerin çıktığını ancak kendisinin  Bundesliga'da devam etmek istediğini kaydetti.

"Şimdilik önceliğim Süper Lig'de oynamak değil" diyen milli oyuncu,  "Almanya'da yetişmiş bir oyuncu olarak kariyerimi de orada sürdürmenin daha doğru  olduğunu düşünüyorum. Bundesliga dünyanın en iyi liglerinden birisi ve giderek  popülaritesi de kalitesi de yükseliyor. Ben de geleceğimi orada görüyorum"  ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'ın Brezilya ile yaptığı hazırlık maçında taraftarların  kendilerine yönelik tepkisinin Almanya'da yaşanmayacağını savunan Kaan Ayhan,  şunları kaydetti: "Benim gördüğüm kadarıyla özellikle son 15-20 dakikada tribünler  Brezilya'yı tuttu. Bizim oyuncumuz Neymar'a faul yaptığında ıslıklarla protesto  edildi. Almanya'da tepkinin bu boyutlara ulaştığını göremezsiniz. Ama orada da şu  var; takım olarak mücadele etmezseniz tepki görürsünüz. Taraftarlar sizin tüm  gücünüzle mücadele ettiğinizi görürse 4-0 bile kaybetseniz sesini çıkarmaz. Ama  performansınızda yüzde 5'lik bir düşüş bile görseler protesto ederler."



Yorumlar