Yıldız futbolcu sinirlenip neden masadan kalktı?

Kamerunlu golcü için her ne kadar Galatasaray ismi geçse de Eto'nun 11 Aralıkta Fikret Orman'la görüştüğü ortaya çıktı.

İTALYANLAR ETO'O GALATASARAY'A YAKIN YAZDI

Kariyerinde büyük başarıların altına imza atan ve Chelsea’de iyi bir performans gösteren Eto’o için Galatasaray haberleri iyice su yüzüne çıkmış durumda. İtalyan basınına göre Kamerunlu golcü için sarı kırmızılı kulübün devrede olduğu, yıldız futbolcunun her an Galatasaray’a imza atabileceği yazıldı.

Peki Eto’o Galatasaray’a gelir mi?

ETO'YLA GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ


Premier Lig’de çıktığı 35 maçta 12 gol atan Eto’o, Aysal ve yönetimine iyi işaretler verince Eto’o ismi camiada çok ciddi bir şekilde düşünüldü. Drogba’nın gidişinden sonra Burak Yılmaz’ın yanına iyi bir partner arayan ‘Cimbom’ transfer sezonu start vermeden Eto’nun menajeriyle bir görüşme yaptı. O dönem Galatasaray cephesinin menajer Claudio Vigorelli’yle bir araya geldiği, yıldız oyuncu için tüm şartların konuşulduğu öğrenildi. Eto’o için yıllık 6 milyon Euro isteyen Claudio Vigorelli, teklifi Galatasaray yönetimine iletince sarı kırmızılı kulüp yetkilileri istenilen ücreti fazla bularak bu transferden vazgeçtiği belirtildi.

"FİKRET ORMAN'LA GÖRÜŞMÜŞTÜM BEN"

Galatasaray’a transferi gerçekleşmeyen Eto’o'nun 11 Aralık tarihinde Fikret Orman’la bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Sporx’te yer alan habere göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bizzat kendisinin yürüttüğü bu transferin mayıs ayında Londra'da gerçekleşen Önder Özen - Eto'o görüşmesi şeklinde devam edince Kamerunlu futbolcu “Ben başkanla görüşüyordum” diyerek masadan kalktığı iddia edildi.

Yorumlar