Eski öğrencisine kapıları kapattı! Onu alacağına 19 yaşındaki...

2011-2012 sezonunda Fatih Terim ile birlikte Galatasaray kariyerine mükkemel bir giriş yapan Semih Kaya, adeta yokları oynuyor.

2000-2001 sezonunda İzmir takımlarından Aliağa Petkimspor’dan alınan ve Galatasaray alt yapısına getirilen Semih Kaya, daha 24 yaşında olmasına rağmen bu sezon kariyerinde resmen  dibi görmüş durumda.

FATİH TERİM'İN PRENSİYDİ

2010-2011’de Kartalspor’da kiralık oynayan ve ertesi yıl Fatih Terim’in Galatasaray’a gelişiyle futbol kariyerine gerçek anlamda yeni bir başlangıç yapan Semih, deneyimli çalıştırıcı ile o sezon 31 maça çıkmış, sarı kırmızılı camia ve taraftarları gelecek adına bir hayli mutlu etmişti. Tomas Ujfalusi’nin yanında bir anlamda stajyerlik eğitimini alan Semih Kaya 2012-13 sezonunda 36, 2013-14’te ise 41 maçta görev aldı. Fatih Terim’den sonra  Mancini, Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu ile birlikte çalışan genç stoper 33 kez sahada yer alırken, Semih’in bu sezonki performansı tüm Galatasaraylıları hayal kırıklığına uğrattı.

G.SARAY'DA 33 YAŞINDAKİ HAKAN'IN MİLLİ TAKIMDA İSE 19 YAŞINDAKİ ÇAĞLAR'IN GERİSİNDE KALDI!

Savruk yapısı, güçsüz görüntüsü, hemen hemen her pozisyonda dağılması ve gönderdiği isabetsiz paslarıyla taraftarlarını ve teknik heyeti dehşete düşüren Semih’in devre arası transfer sezonunda takımdan ayrılacağı iddia edilirken, onu Galatasaray’a kazandıran Fatih Terim’in Serdar Aziz’in sakatlığı sebebiyle milli takıma daha 19 yaşındaki Çağlar Söyüncü ve Schalke’de forma giyen 21 yaşındaki Kaan Baysal’ı çağırması Semih için büyük hayal kırıklığı oldu. Galatasaray’da 33 yaşındaki Hakan Balta, milli takımda 19 yaşındaki Çağlar’ın gerisinde kalan Semih Kaya’nın bir an önce kendisini toparlaması beklenirken, sık sık sakatlık problemleri yaşayan oyuncunun moral olarak da çok kötü durumda olduğu belirtiliyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar