Erkan transferi yattı, işte Fenerbahçe'nin 22'lik yıldızı

Trabzonspor ve Eskişehirspor'la sorunlar yaşayan Fenerbahçe, Erkan Zengin'den vazgeçip 22 yaşındaki genç futbolcuyla el sıkıştı.

ERKAN ZENGİN'İN MALİYETİ FAZLALAŞMAYA BAŞLADI

Almanya'ya çıkarma yapan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın burada Bundesliga takımlarından Mainz'da forma giyen Yunus Mallı için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Diego'nun Sao Paulo veya Santos'a gitme ihtimalinin doğduğu şu günlerde Çetinkaya'nın sol açık ve orta sahanın ortasında hücuma yönelik forma giyebilen Yunus'un abisi İlhan ile bir araya geldi. Erkan Zengin'in maliyetinin bir anda 2.5 yıl için 5 milyon euro'lara dayanması üzerine Fenerbahçe'nin Alman U-21 Milli Takımı'nda da forma giyen Yunus için görüşmeleri sıklaştırdığı bildirildi. Fenerbahçe'nin Mainz'a 500 bin euro bonservis bedeli teklif edip, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 22 yaşındaki Yunus'u şimdiden kadroya katmak istediği bildirildi.

YUNUS MALLI TRANSFER EDİLİYOR

Mainz'dan 300 bin euro alan Yunus'a 1 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif edildiği, genç oyuncunun bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Normal şartlarda sezon sonunda bonservis ödenmeden alınması düşünülen Yunus'un Erkan'da ortaya çıkan sıkıntı yüzünden şimdi alınmasına karar verildiği bildirildi.


Yorumlar