Ergin Ataman 2 yıllık imzayı attı, kabak Aydın Yılmaz'ın başına patladı

Galatasaray Liv Hospital baş antrenörü Ergin Ataman, yıllık alacağı ücretinden 300 bin euro'luk bir indirim yapınca Galatasaray camiası başarılı teknik adamı ayakta alkışladı.

Galatasaray Liv Hospital’ın baş antrenörü Ergin Ataman, yönetimle mutabakata varıp 2 yıllık sözleşmeye imza atınca sarı kırmızılı camia derin bir “oh” çekmiş, Ataman’ın yıllık 800 bin euro’luk alacağından vazgeçip bu rakamı 500 bin euro’lara kadar çekmesi Galatasaray taraftarlarını bir hayli mutlu etmişti. Önümüzdeki sezon basketbol takımına 7-8 milyon Euro’luk bir bütçe ayırmaya karar veren Dursun Aydın Özbek ve yönetimi, Ergin Ataman’a büyük bir yatırım sözü verirken, Özbek’in diğer branşlara da ne kadar önem verdiği ortaya çıkmış oldu.

BU OYUNCULARA VERİLECEK PARAYI BASKETBOL TAKIMINA AKTARIN!

Ergin Ataman’ın 2 yıllık sözleşmeye imza atması ve “her şey para değildir, ben 500 bin euro’ya da imza atarım” demesi Galatasaraylıların takdirini toplarken, sarı kırmızılı kulüpte “futbol takımında mukavelesi biten bazı futbolculara yeni sözleşme uzatılacak” haberleri taraftarları resmen ayağa kaldırdı. Goran Pandev’in cebine 2,5 milyon Euro harçlık koyan Galatasaray’ın Dzemaili, Aydın Yılmaz, Sabri Sarıoğlu, Alex Telles, Yekta Kurtuluş ve Eray İşcan gibi futbolcularla yollarını ayırmasını isteyen sarı kırmızılı camianın, özellikle Aydın Yılmaz hakkında “Galatasaray Aydın Yılmaz ve diğer 4 oyuncuyla sözleşme imzalayacağına, bunlara verilecek parayı Ergin Ataman’ın bütçesine aktarsın, nasıl olsa bu futbolcuların Galatasaray’a bir hayrı yok” diyerek ağır yorumlarda bulundukları anlaşıldı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar