Eren'den iddialı sözler! Vodafone Arena'da...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu geçen sezon 3-3 biten beşiktaş maçındaki performansını cumartesi günü oynanacak maçta da sürdüreceğini iddia etti.

Geçen sezon ilk yarıda oynayan ve 3-3 biten maçta iki kez beşiktaş'a gol atan yıldız futbolcu, “Gollerime Vodafone Arena’na da devam edeceğim” dedi. Galatasaray'ın golcu futbolcusu Eren Derdiyok, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisi için oldukça iddialı olduğunu ileri sürdü.

'DURMAYA NİYETİM YOK'

Cumartesi günü oynanacak derbideki en büyük kozu kuşkusuz Eren Derdiyok olacak. Sarı-kırmızılı ekibin, Çaykur Rizespor'u 2-0 yendiği karşılaşmanın gollerini atan ve 4 haftada gol sayısını 4'e çıkaran başarılı futbolcusunun şimdi de hedefinde Beşiktaş var. Tecrübeli oyuncu, "Durmaya niyetim yok. Gollerime Vodafone Arena'da da devam etmek istiyorum" diye konuştu. Derdiyok'un, Beşiktaş'a karşı da ilginç bir istatistiği var. Sarı-kırmızılı oyuncu geçen sezon 3-3 biten Beşiktaş maçında iki gol birden atmıştı.

KAÇ GOL ATACAĞI TARTIŞILIYOR

Son oynanan Portekiz maçında sadece 12 dakika forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Vlademir Petkovic'in listesine girmeyi başardı. İsveç Milli Takımı'nın da umudu olan yıldız futbolcunun, Macaristan ve Andorra maçlarının kadrosuna çağrılmasına garanti gözüyle bakılıyor. İsviçreliler Eren'den iki maçta gol rekoru beklerken, İsviçre basını ve sosyal medya, Eren'in Andorra maçında kaç gol atabileceğini tartışıyor.

EREN DÜNYA BASININDA

Çaykur Rize maçında müthiş bir röveşata golü atan Eren Derdiyok, İngilizleri de kendine hayran bıraktı. Türk asıllı İsviçreli oyuncunun golüne kayıtsız kalamayan The Sun'da tüm zamanların en iyi röveşatalarından biri olduğunu belirterek Eren'in Wesley Sneijder'in ortasında muhteşem bir konsantrasyonu olduğu yazıldı.

Yorumlar