Emre Belözoğlu'ndan itiraf: Galatasaray maçını izledim ve...

Eskişehirspor deplasmanında hem 2 puan hem de liderliği bırakan Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel arkadaşlarını bir kez daha uyardı.

Fenerbahçe'de futbolcuların her hafta maçlardan sonra yaptığı değerlendirme toplantısı Pazartesi sabah saatlerinde yapıldı. İsmail Kartal'ın talebiyle sezon başından beri yapılan ve teknik heyet veya yönetimden kimsenin katılmadığı geleneksel toplantıların bu haftaki konusu ise kaybedilen 2 puan ve Galatasaray'ın 1-0 kazandığı Gaziantepspor maçıydı.
Toplantıda Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, kimsenin moral bozukluğuna kapılmamasını çünkü kendilerinin kaybettiği gibi Galatasaray'ın da puan kaybedeceğini iddia ettiler. Emre ise Pazar akşamı Galatasaray'ın Gaziantep'i nasıl yendiği konusunda bir değerlendirme yaparak "Bizim takımda olan kadar yetenekli oyuncuları yok ama istekleri ve hırsları var. Ben Pazar akşamı Galatasaray'ı izlerken en büyük eksiğimizin bunlar olduğunu hissettim. Son 6 haftada eğer Galatasaraylılar kadar şampiyonluğu istemezsek vay halimize" diyerek takım arkadaşlarını uyardı.



Yorumlar