Emre Belözoğlu sakatlandı, Fenerbahçeliler rahatladı

Ziraat Türkiye Kupası maçında Emre Belözoğlu sakatlandı, Fenerbahçe taraftarı rahatladı.

KAMPIN EN İYİSİ ALPER POTUK'TU

Spor Toto Süper Lig 20 gün aradan sonra yarın Konyaspor-Bursaspor ve Trabzonspor Sivasspor maçlarıyla start verecek. Ligin ilk yarısını lider kapatan Fenerbahçe, zorlu Kasımpaşaspor mücadelesinde Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Moussa Sow gibi kaliteli futbolcularından yoksun çıkarken, tüm futbolcular içerisinde özellikle Alper Potuk’un gösterdiği performans İsmail Kartal’ı biraz olsun rahatlatmış durumda. Antrenmanlarda çalışkan ve gayretli görünüşüyle takdir toplayan, belirlenen programın dışında extra antrenmanlar yapan Alper’in Kasımpaşaspor karşısında ilk 11’de yer alacak olacak olması sarı lacivertli taraftarları da sevindirdi.

ALPER BU KADAR FORMDAYKEN HALA YEDEK KALACAKTI

Kronik sakatlık problemi bulunan ve 35 yaşına gelen Emre için yorumlarda bulunan taraftarların “Emre’nin sakatlığı bizim için belki de hayırlı oldu. Alper Potuk bu kadar formdayken hala yedek kalıyor. Orta sahada onun oynaması bizim için büyük avantaj olacak” dediği öğrenildi.


YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar