ŞOK İDDİA! Emre Belözoğlu soyunma odasında Yanal'ın üzerine yürüdü!

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu'nun, Beşiktaş maçının ardından soyunma odasında Ersun Yanal'ın üzerine yürüdüğü iddia edildi.

SOYUNMA ODASINDA KAVGA İDDİASI

Beşiktaş ile oynanan özel maçta oyundan alınmasına sinirlenen Emre Belözoğlu'nun soyunma odasında Yanal'ın üzerine yürüdüğü öne sürüldü.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi sona ererken, dünkü maçın ardından soyunma odasında gerilimin tavan yaptığı öne sürüldü. İddiaya göre, Beşiktaş karşılaşmasında oyundan alınan Emre Belözoğlu, hocasının kararına çok sinirlendi. Tepkisini saha içerisinde de gösteren tecrübeli futbolcu, Chelsea mücadelesinde oynamasına rağmen sakinleşmedi. Turnuva sonrasında soyunma odasında Yanal ile Belözoğlu arasında sert bir tartışma yaşandığı kaydedildi.

Bir başka iddiaya göre de, yöneticiler Yanal'ın geleceği hakkında futbolcuların nabzını yokladı. Sadece Alper Potuk ve Caner Erkin'in, başarılı çalıştırıcının kalması yönünde görüş bildirdiği öne sürüldü. Bu durumdan haberdar olan Yanal'ın da daha kamp döneminde Fenerbahçe defterini kapatma noktasına geldiği kaydedildi. Bilindiği gibi Yanal'ın yeni sözleşmeyi imzalama süreci de bir hayli uzamış ve neredeyse 2 ayı bulmuştu.

Yorumlar