Emre Belözoğlu attı Fenerbahçe kazandı

Fenerbahçe, rakibi G.Birliği'nden Emre Belözoğlu'nun penaltıdan attığı iki golle 3 puanı almasını bildi.

Fenerbahçe yalnızca "kadın ve çocukların" tribünde olduğu maçta, evinde G.Birliğini Emre Belözoğlu'nun penaltıdan attığı 2 golle yendi.


 

MAÇTAN NOTLAR:

GOLCÜLER BULUŞTU

Fenerbahçe'nin hücum yollarında etkili olduğu Sow, Kuyt ve Emenike, ligde 4 hafta sonra aynı anda ilk 11'de yer aldı. İkinci yarının ilk maçında Torku Konyaspor'a karşı ilk 11'de sahada bulunan 3 futbolcu, ardından sakatlık sorunları nedeniyle 4 lig maçında aynı anda kadroda bulunamadı. Sarı-lacivertli takımın bu sezon ligde en golcüsü olan Sow'un 9, Kuyt ve Emenike'nin ise 8'er golü bulunuyor.

TRİBÜNDE KADINLAR VE ÇOCUKLAR

Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünlerde sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar izleyebildi. PFDK'nın Elazığspor maçında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı bir maç seyircisiz oynama cezası verdiği Fenerbahçe, lig tarihinde 21. kez seyircisiz maça çıktı.

Bu sezon ikinci kez Kadıköy'de kadın ve çocuklar önünde maça çıkan sarı-lacivertli futbol takımı, kadın ve çocuklar önünde oynadığı 15. haftadaki Akhisar Belediyespor mücadelesini 4-0 kazanmıştı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyirci alınmayan Türk Telekom kale arkası tribünün alt ve üst bölümlerine sarı-lacivertli dev bayraklar serildi. Kadın ve çocuk taraftarlar diğer tribünlerin büyük bölümünü doldurdu. Tribünlerdeki kadın ve çocuk seyirciler, karşılaşmanın başlamasına 10 dakika kala "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde uzun süre bağırdı.

VERGİ VURGUSU

Fenerbahçeli futbolcular ısınmak için sahaya çıkarken kulübün geçen yıl ödediği vergi miktarının belirtildiği pankartı taşıdı. Ellerinde "Kulübümüz 2013 yılında 94 milyon TL vergi ödemiştir" yazılı pankartı taşıyan futbolcular, tribünleri selamladıktan sonra ısınmaya başladı. Sarı-lacivertliler maç için sahaya çıktığında ise vergi haftası nedeniyle Gelir İdaresi Başkanlığı'nın hazırlattığı "Verginle Güvendesin" pankartını taşıdı.

Yorumlar