Emir Sarıgül Galatasaray Juventus maçına dair her şeyi AjansHaber'e anlattı

Galatasaray - Juventus maçının, kar yağışı nedeniyle ertelenmesi gündeme damgasını vurdu. Konuyla ilgili AjansHaber’e konuşan Emir Sarıgül, iddiaları sert bir dille yalanladı.

Levent GÜLTEKİN / AjansHaber

 

Dün oynanacağı halde bugüne tehir edilen Galatasaray - Juventus maçı için ortaya atılan iddialar ve gelinen son durumla ilgili AjansHaber’e açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, “ ‘Bu bir doğal afet’ eleştirilere anlam veremiyorum.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

 İşte Emir Sarıgül’ün AjansHaber’e yaptığı açıklamalar:

“ÇİME, KAUÇUK PARÇACIKLARI DÖKÜLDÜ”

Şişli Belediyesi’nden kalabalık bir ekip, stadı komple temizledi. Şu anda stat zeminine yani çimine zarar vermeyen kauçuk toz parçacıkları döküldü. UEFA, maçın bugün oynanması için karar verdi.

“BU BİR DOĞAL AFET”

Galatasaray bugün Juventusla Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak. Juventus dünyanın en güçlü takımlarından biri. Eğer biz Juventus’u yenersek yine Türk Milli Bayrağımız dalgalanacak. Özellikle sosyal medyadaki eleştirileri ve ironileri anlamıyorum. Bu, sonuçta doğal bir afet.

“ISITMA ÇALIŞIYOR”

Yalan yanlış bilgiler ortada geziyor. Isıtma yok diyorlar. Isıtma sistemi var ve çalışıyor. Herkesin yanlış bildiği bir şey var. Isıtma; zemini örten karı eritmez, çimleri yumuşatır. Yani bu uygulama çimi koruma anlamında bir ısıtma şeklidir. Sistem nerede yok? Stadın genelinde yok.  Zeminle alakası yok.  Genel anlamdaki ısıtma sistemi de 15 gün içerisinde bağlanacak.

“MALİYETİ 12 MİLYON EURO”

Sahanın üzerinin kapanmasının maliyeti 12 milyon euro. Düşünün; bir evde oturuyorsunuz, hemen o binanın eksiklerini anlayabilir misiniz? Biz de eksiklerimizi böyle böyle göreceğiz. Arena’nın bağlantı yollarını, üst geçit projelerini yaptık. Çevresini düzenledik. Bunları görmüyorlar, Galatasaray’ı kıskanıp hasetlik duyguları içerisine giriyorlar.

Yorumlar