Dzemaili'yi ikna çalışmaları!

Selçuk İnan’la birlikte daha önce de oynayan ve iyi bir uyum yakalayan Blerim Dzemaili’den kalmasını isteyen Galatasaray yönetimi, bir yandan da oyuncunun maaşını 1.3 milyona düşürmek istiyor.

Orta alanda büyük bir boşluğa düşen Galatasaray, yeniden Blerim Dzemaili’yi sarıldı. Genoa ve EURO 2016’da gösterdiği başarılı performansın ardından dikkat çeken 30 yaşındaki futbolcuyu ikna turları başladı. İtalya’da kiralık geçen sezonun ardından Galatasaray’a dönmek istemediğini ileten İsviçreli yıldıza forma garantisi verildi.

Selçuk İnan’la iyi bir uyum yakalayacağı düşünülen Blerim Dzemaili’ye ayrılabilmesi için 4 milyon Euro getirmesi gerektiğini ileten yönetim, takımda kalırsa oynayacağını da iletti. Ancak bir yandan oyuncuyu ikna etmek için çabalayan sarı-kırmızılılar bir yandan da Blerim Dzemaili’nin 2.1 milyon Euro’luk maaşını 1.3’e düşürmeye çalışıyor.

BRUMA KARARSIZ

Öte yanda geçen sezon Real Sociedad’a kiralanan ancak İspanyol ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine Galatasaray’a dönen Bruma, kararsızlık yaşıyor. Kendisine bazı takımlardan teklif gelmesine karşın hocası Riekerink’in kendisine kalması yönünde yaptığı baskı sonucunda kafası karışan 21 yaşındaki Portekizli, İsviçre kampı sonrasında geleceğine yön verecek.

 

Yorumlar