Duygun Yarsuvat hakkında şok iddia!

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın Hamdi Yasaman ile neden sürekli görüş ayrılığına düştüğü ortaya çıktı.

Galatasaray'da Başkan Duygun Yarsuvat'ın imza yetkisinin olmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
Kendisini Sportif AŞ'de CEO olarak göstermeyen, kulübün yaptığı hiçbir resmi yazışmada imzası bulunmayan Yarsuvat'ın Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinde de imzasının olmadığı ortaya çıktı. Cesare Prandelli'nin görevden ayrılmasından sonra Abdurrahim Albayrak'ın isteğiyle göreve gelen Hamzaoğlu'nun, sözleşmesinde Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yasaman'ın imzasının bulunduğu bildirildi. Birkaç kez Yasaman'ı istifaya davet ettiği bilinen Yarsuvat'a, Yasaman'ın, "burada asıl imza yetkisi olan benim" diyerek rest çektiği bildirildi.

TERS DÜŞTÜLER

Öte yandan Galatasaray'da Başkan Duygun Yarsuvat ile Asbaşkan Hamdi Yasaman bir kez daha ters düştü.
Fenerbahçe otobüsünün Rize-Trabzon yolu üzerinde saldırıya uğramasının ardından Sabiha Gökçen'de takımı bekleyen Aziz Yıldırım'ı arayan Yarsuvat, "liglerin ertelenmesi" konusunda tam destek vermişti. Ali Dürüst de Karabükspor maçından sonra, "Biz Galatasaray olarak liglerin ertelenmesi yönünde görüş bildireceğiz" açıklaması yaptı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da “Liglerin ertelenmesi gerekiyorsa ertelensin, durdurulsun” diyerek fikrini belirtti.

Fakat Asbaşkan Yasaman, Karabükspor maçından sonra "Bence ligin ertelenmesi doğru değil, devam etmesi lazım. Gerekli tedbirler alınır" açıklamasıyla bir kez daha hem Dürüst hem de Yarsuvat'la ters düştü. Trabzonspor'un da "liglerin ertelenmesine" sıcak baktığı bu ortamda Yasaman'ın bu çıkışı, Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısının yine sıcak geçmesine neden olacak.



Yorumlar