Duygun Yarsuvat Aziz Yıldırım'ı aradı ve...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki buzlar eriyor...

KÜSLÜK BİTSİN ÇAĞRISI

Hamdi Yasaman aracılığıyla Mahmut Uslu'yu arayan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat daha sonra da bizzat Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak, "küslük bitsin. Ben de taraftarımız da Saracoğlu'na gelsin" çağrısı yapmıştı.
Yarsuvat'ın bu çağrısına olumlu yaklaştığı ama "muhlak" cevap verdiği bildirilen Yıldırım'ın, Mart başında yapılacak olan "Güvenlik Kurulu Toplantısına" katılma kararı alması, Yarsuvat'ı heyecanlandırdı. Yarsuvat, 2 gün önce yaptığı açıklamada; 'Gideceğim. Orada bana küfür ederlerse de duymayacağım. Belki Galatasaraylı taraftarlar da o maça gidebilir.

YARSUVAT KADIKÖY'E GİDECEK

Daha önceki dönemlerde iki kulüpte sadece yöneticiler düzeyinde İlk Güvenlik Kurulu Toplantılarına katılıyorlar ve "rakip takım taraftarı gelmesin" diyerek ellerini taşın altına sokmuyorlardı. Kadıköy'de oynanacak maç öncesinde Güvenlik Kurulu'nun istediği, "taraftarın sorumluluğunu alacak yönetici" olarak Yarsuvat'ın bizzat kendi ismini yazdıracağı ve eğer Fenerbahçe cephesi kabul ederse Galatasaray taraftarı ile beraber Saracoğlu'na gideceği gelen bilgiler arasında.



Yorumlar