Dursun Aydın Özbek'ten flaş İbrahimovic açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, transfer konusu ile ilgili GSTV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer çalılmaları hakkında konuşan Dursun Özbek, "Hamza Hoca Şampiyonlar Ligi finali için Almanya'ya gitmişti. Dönmüş olması lazım. Yarın Hamza Hoca ile görüşeceğiz. Ben de akşama İstanbul'a gideceğim. O gelecek sezon için planlarını yapmış. Elinde iç ve dış transfer raporu var. Galatasaray yıldız transferi her zaman yapmıştır. Hamza Hoca'nın istekleri doğrultusunda transferler yapılacak. Kimse endişe etmesin. Geliyoruz... Transfer tamamen Hamza Hoca'nın politikası. O bize uzun yıllar hizmet edecek. O yüzden planlamayı kendisi yapmıştır. Ligler yeni bitti ve bu konuyu konuşma fırsatı bulamadık. Yarından itibaren bunları konuşacağız." dedi.

Ayrıca Dursun Özbek, kendisine sorulan Ibrahimovic transferi için, "Galatasaray bir marka, Galatasaray’da herkes oynamak ister" cevabını verdi.

Ali Dürüst ve Albayrak konusuna da değinen Özbek, "Medyada kutlama günüyle ilgili çok haber konuşuldu. Ali Dürüst de Abdurrahim Albayrak da benim yakın arkadaşlarım. Galatasaray'a uzun süre hizmet etmiş değerli insanlar. Basındaki gibi bir durum söz konusu değil. Onlarla küs değiliz. Her zaman Galatasaray'a hizmete koşan insanlar. Aramızda problem bulunmuyor."




Yorumlar