"Dursun Aydın Özbek istifa ederse kulüp batar!"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin "Dursun Aydın Özbek istifa ederse kim aday olacak. Ali Dürüst mü?, Faruk Süren mi? Yoksa Ünal Aysal mı geri dönecek? Dünya kadar parayı cebinden verdi" dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medya üzerinden Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na istifa çağrısı yaptı. Kulüp Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, bu çağrı hakkında konuştu.

Hamza Hamzaoğlu'nu yok saydılar!

Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nasuhi Sezgin, “Dursun Özbek istifa etmeyecek. İstifa ederse kulüp batar. Kimse bir şey bilmiyor. Kim aday olacak. Ali Dürüst mü?, Faruk Süren mi? Yoksa Ünal Aysal mı geri dönecek? Dünya kadar parayı cebinden verdi. Galatasaray ’a hizmet etmekten başka bir şey bilmiyor. Dursun Özbek değil diğer adaylardan biri başkan seçilseydi çoktan seçime gidilirdi” diye konuştu.

Astana beraberliğini de yorumlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı, “Astana iyi bir takım. Sıradan bir takım değil. İkincilik şansımız matematiksel olarak devam ediyor. Oynadığımız futbol neden eleştiriliyor. Anlamıyorum. Maçta 4 tane gol oldu. 3’ünü biz attık. 2’sini kendi kalemize attık. Bir şanssızlık var. 86’da gol atıyoruz. Bir kişi uyanıklık yapsa kendini yere atsa sahaya doktor girse maç bitecek. Yine de takıma güveniyoruz” İfadelerini kullandı.

Yorumlar