Dursun Aydın Özbek Ali Ağaoğlu'nun kapısını çalmaya hazırlanıyor

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, Riva arazisinde villa kompleksi kurmak için Ali Ağaoğlu'ndan yardım isteyecek.

Başkan Burhan Felek Spor Kompleksi yerine Ataşehir’de bulunan Taçspor Tesisleri'nin basketbol ve voleybol gibi branşlarda kullanılarak kulübe yılda 1 milyon TL tasarruf sağlayacağını açıklamıştı.

Otel inşaatında büyük sıkıntı var

Fakat Başkan daha bir ay önce bir vermediği bu sözden vazgeçti ve TT Arena’nın hemen yakına bir spor salon yapılacağını ve basketbol ile voleybol takımları da buraya taşınacağını açıkladı. Galatasaray'ın devam eden ve 2016'da biteceği iddia edilen otel inşaatı ile de ilgili büyük bir sıkıntı bulunuyor. Çünkü Galatasaray'ın inşaatına devam ettiği otel işyeri ruhsatına sahip. Yani otel olarak inşaa edilmesi bir anlam ifade etmiyor. Bu arada TT Arena'da olduğu gibi otelin adından da Ali Sami Yen adı çıkıyor. G.Saray'ın otel için yurt dışı kaynaklı bir oteller zinciri ile görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında.

GS Store'a ana merkez yapacak

Aziz Yıldırım sportif başarıdan çok kulübe bina kazandırma hayalleri bulunan Özbek ayrıca Taksim'de Galatasaray Store'un ana merkezi olarak da Hasnun Galip binasını düşünüyor. Burada bulunan Voleybol Şubesi İdari İşleri, Divan Kurulu Üyeleri odasını TT Arena'ya taşıyacak olan Özbek, binayı yıkıp yerine GS Store'un ana merkezi olacak bir bina yapacak.

İnşaat işlerine Riva'yı da ekleyen Dursun Özbek, Ali Ağaoğlu ile de ortaklık kurarak bu araziye dev bir villa kompleksi kurmayı hedefliyor. Ağaoğlu dışında Torunlar grubuyla da Riva arazisi üzerine inşaa edilecek villa kompleksi için görüşmeler devam ederken daha önce GYO yapılanmasına gidilerek kurulacak şirketle bu arazinin tüm değerlendirme haklarının da Galatasaray'da olması planı rafa kalktı.


Yorumlar