Fenerbahçe Zaza ve Correa ile ilgileniyor

Devre arası transfer sezonun bitmesine sayılı saatler kala Fenerbahçe, golcü futbolcu arayışlarına devam ediyor. Doumbia ile anlaşamayan sarı lacivertliler Zara ve Correa ile ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katması beklenen golcü transferinde tam bir belirsizlik yaşanıyor. Fildişili golcü Seydou Doumbia'yı sezon sonuna kadar kiralamak için sarı-lacivertli yönetim, Roma kulübü ile anlaşma sağladı. İki kulüp bu görüşmede, Salih Uçan'ın, Sampdoria'ya kiralanması konusunda da fikir birliğine vardı. Ancak Fenerbahçe ile Doumbia masaya oturunca işin rengi değişti. Fildişili yıldız, Fenerbahçe'den oynama garantisi ve Roma'daki yıllık ücretinin tamamını istedi. Sarı-lacivertliler bu noktada Doumbia'dan indirim isteyince, ayrıca forma garantisi verilemeyeceği de belirtilince görüşme tıkandı.

HALA BİR UMUT VAR

Taraflar anlaşma sağlayamadan ayrıldı. Fenerbahçe adına görüşmeleri yürüten yönetici Ali Yıldırım, başka isimlere yönelerek çalışmaları hızlandırdı. Fenerbahçe'nin gündeminde Juventus'tan Simone Zaza ve Atletico Madrid'den Angel Correa da bulunuyor. Doumbia olmazsa bu iki oyuncudan birinin sezon sonuna kadar kiralanması planlanıyor. Ancak Seydou Doumbia'nın anlaşma sağlanamamasına rağmen halen Fenerbahçe'nin listesinde 1 numara olduğu, bu oyuncu için tüm şartların zorlanacağı belirtildi. Fildişili oyuncu, dışında listede bulunan isimlerden 24 yaşındaki Zaza, bu sezon Juventus'a 18 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Atletico Madrid'in Arjantinlisi Angel Correa'nın ise takımıyla Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar