Lassana Diarra transferinde son viraj

Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Lassana Diarra’nın transferinde son aşamaya geldi.

Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Lassana Diarra’nın transferinde son aşamaya geldi.

Spor Toto Süper Lig başlamasına rağmen halen ön libero transferini tamamlayamayan Galatasaray, Lassana Diarra transferinde son aşamaya geldi. Transferin önündeki tek engel olan Lassana Diarra’nın 10 milyon Euro’luk cezasında indirim müjdesi geldi.

LOKOMOTİV MOSKOVA CEZADA İNDİRİME GİTTİ

31 yaşındaki Lassana Diarra’nın eski kulübü Lokomotiv Moskova’ya olan 10 milyon Euro’luk cezası yapılan görüşmeler sonucu 5 milyon Euro’ya indirildi.

GALATASARAY CEZASI 3 TAKSİTLE ÖDEMEK İSTİYOR

Galatasaray’ın transferi tamamlamasındaki tek engel ise bu rakamın peşin olarak isteniyor olması. Galatasaray ise 5 milyon Euro’luk cezayı 3 taksitle ödemek istiyor. Galatasaray, Diarra ile 3 yıllık sözleşme imzalayıp cezanın da 3’e bölünmesini talep ediyor. Rus takımı Lokomotiv Moskova ise 5 milyon Euro’luk rakamı peşin istiyor.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Diarra cephesi ile Lokomotiv Moskova temsilcilerinin görüşmeleri devam ediyor. Görüşme sonucunda olumlu bir karar çıkarsa transfer bitecek.

MALİYETİ YAKLAŞIK YILLIK 4-5 MİLYON EURO

Marsilya’da forma giyen Diarra Galatasaray’a transfer olursa maliyeti yaklaşık yıllık 4-5 milyon Euro arasında olacak. Bu ücrete yıldız oyuncusunun Lokomotiv Moskova’ya olan cezası da dahil olacak. Diarra’nın Marsilya ile yaptığı özel anlaşmayla Fransız kulübü herhangi bir bonservis ücreti talep etmiyor. Galatasaray da bir an önce Diarra transferini bitirerek ön libero problemine son vermek istiyor.

Yorumlar