"Devre arasında transfer değil istifa gelebilir"

Galatasaray yönetimi ile Hamza Hamzaoğlu arasında transfer konusu sebebiyle soğuk rüzgarlar esiyor.

Galatasaray'da 3 kupa kaldıran ve şu anda ezeli rakiplerine oranla elindeki kısıtlı kadrosunu iyi kullanmaya çalışan Hamza Hamzaoğlu ile yönetim arasında transfer konusu sebebiyle soğuk rüzgarlar esiyor.

HAMZAOĞLU TRANSFER KONUSUNDA YALNIZ

Yaz ayı transfer döneminde talip olduğu futbolcuların hemen hemen hiç birini alamayan deneyimli teknik adama, Dursun Aydın Özbek ve bazı yöneticilerin güvenmediği bu sebepten dolayı Hamza Hamzaoğlu'nu transfer konusunda yalnız bıraktığı belirtildi.

YÖNETİMİN TAVRI BİLİNMİYOR

Devre arası transer döneminde takıma mutlaka iyi bir ön libero ve forvet isteyen genç teknik direktörün transfer listesi merakla beklenirken, yönetimin bu liste karşısında nasıl bir yol izleyeceği henüz netlik kazanmadı.

HAMZA HOCA'YA GÜVENMİYORLAR

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Dursun Aydın Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek'in, Hamza hamzaoğlunun aldığı 3 kupaya güvenmediği hocanın başarısının kendisinden değil tamamen futbolcuların özverisinden kaynaklandığını düşünüyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar