Dev derbi için geri sayım...

Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray, Şükrü Şaraçoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. Dev derbi saat 19.00'da başlayacak.

Milyonları ekranlara kitleyecek olan derbi için geri sayım başladı. Fenerbahçe ile Galatasaray, bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Saat 19.00'da başlayacak olan mücadelenin hakemi Fırat Aydınus olacak.

Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Kayserispor'u 1-0'la geçen Fenerbahçe, hafta içi Uefa Avrupa Ligi'nde Ajax'ı aynı skorla mağlup etti. Sarı-lacivertli ekip seyircisi önünde Galatasaray'ı da mağlup ederek, bu seriyi sürdürmek istiyor.

HAMZAOĞLU 11'İ BOZMUYOR

Galatasaray cephesi ise Kadıköy deplasmanından uzun bir aradan sonra galip ayrılmak istiyor. Galatasaray, Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki idmanda taktik çalışması yaptıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, derbi maçta sahaya süreceği ilk 11'i denedi.

Hamzaoğlu, hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Benfica önünde başarılı bir oyun sergileyip 2-1 galip gelen 11'le derbiye çıkacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE-GALATASARAY
STAT: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
HAKEM: Fırat Aydınus

SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Ba, Kjaer, Caner, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego, Markovic, Nani, Van Persie

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Selçuk, Bilal, Jose, Podolski, Sneijder, Umut

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

Yorumlar