Derbiyi yönetecek hakem belli oldu

Şampiyonlar Ligi finali için Cüneyt Çakır'ı derbiye vermeyi düşünmeyen TFF, Galatasaray Beşiktaş maçına Ali Palabıyık'ı atayacak.

6 Haziran'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali sebebiyle Galatasaray Beşiktaş maçında görev alamayacak olan Cüneyt Çakır için özel çalışma programı uygulanacak. TFF'den yapılan açıklamaya göre; Cüneyt Çakır, yardımcıları Bahattin Duran, Tarık Ongun, ilave yardımcı hakemleri Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ile rezerv yardımcı hakem Mustafa Emre Eyisoy'dan oluşan ekip için, Almanya seyahatine kadar geçecek süreçte özel çalışma programı uygulanacak.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇINI ALİ PALABIYIK YÖNETECEK



TFF'nin Cüneyt Çakır hakkında aldığı son karardan sonra Pazar günü oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş maçını yönetecek hakemin kim olacağı sorusu akıllara geldi. Kritik mücadelede düdük çalacak hakemin Ali Palabıyık olacağı bilgisi gelirken, 34 yaşındaki isim en son Eskişehir Trabzonspor (2-0) maçında görev almıştı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.





Yorumlar