Derbinin hakemi kim oldu? İşte Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi!

Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi belli oldu gibi. Derbinin hakemi büyük bir ihtimalle Cüneyt Çakır olacak.

Hafta sonu oynanacak olan büyük derbinin hakemi belli oldu gibi…

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇINI CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK

8 Mart Pazar günü saat 19:00’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi dünyaca ünlü isim Cüneyt Çakır olacak. Hakem otoritelerine göre de Cüneyt Çakır’ın ön plana çıktığı görülürken, Eski MHK Başkanı Bülent Yavuz “Bu derbinin hakemi hiç tartışmasız Cüneyt Çakır olacak. Bazı yerlerde Fırat Aydınus’un ismi geçiyor ama Aydınus 2 haftadır cezalıydı, cezadan çıkmış bir hakemi böylesine büyük bir maça veremezler” yorumunu yaptı. Yine eski hakemlerden biri olan Serdar Tatlı’nın da favorisi Cüneyt Çakır olurken, Tatlı, derbide düdük çalmaya en yakın ikinci adayın Fırat Aydınus olacağını iddia etti. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun stresi ve gerilimi bol olan maçta kesinlikle risk almak istemediği, dünyanın sayılı hakemlerinden biri olan Cüneyt Çakır’ı bu maç için görevlendireceği anlaşıldı.



İKİ MAÇI DA GALATASARAY KAZANMIŞTI

Ligin ilk yarısında oynanan Galatasaray Fenerbahçe maçını da yöneten Cüneyt Çakır, Beşiktaş Galatasaray derbisini de yönetmişti.


ETİKETLER: Derbinin hakemi, derbiyi kim yönetecek, fenerbahçe galatasaray maçının hakemi, fenerbahçe galatasaray maçını kim yönetecek, fenerbahçe galatasaray maçını hangi hakem yönetecek, derbinin hakemi kim ?


BÜLENT YAVUZ'DAN 'DERBİNİN HAKEMİ KİM OLACAK' YORUMU (TIKLAYINIZ)

CÜNEYT ÇAKIR'IN DERBİ KARNESİ

GALATASARAY  - FENERBAHÇE DERBİNİN İLK 11'LERİ

Yorumlar