Derbiden sonra Hamza Hamzaoğlu 4 futbolcuyu soyunma odasında haşladı!

Fenerbahçe maçından sonra Hamza Hamzaoğlu'ndan izin alarak toplantıya katılmayan Selçuk İnan takım arkadaşlarını şaşırtırken, deneyimli teknik adamın Sneijder için ağzını açmaması futbolcuların tepkisini çekti.

Galatasaray, Fenerbahçe'yi 16'ıncı yılda üst üste yenemezken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maçtan sonra soyunma odasında bir konuşma yapmadı. Genç teknik adam Florya'ya dönüşte ise futbolcular evlerine dağılmadan önce küçük bir toplantı yaptı. Kartal bu toplantıda özellikle Telles, Olcan, Yasin ve Umut Bulut'a sitem etti. Özellikle Gökhan ve Kuyt'ın kullandığı sağ kanadı savunmayan Telles ve Olcan'a sert tepki gösterdi. Umut Bulut'a ise verdiği görevi yerine getiremediği için kızdı.

SNEİJDER'E NEDEN TEPKİ YOK?

Konuşmanın bitiminde futbolcular evlerine giderken sahada yürüyen Wesley Sneijder'e herhangi bir tepki göstermeyen Hamzaoğlu'na tepki vardı Futbolcular Hamzaoğlu'nun konuşmasının arasına girmezken konuşmanın bitiminde ise genç teknik adamın, Sneijder'e tepki göstermemesine çok bozuldular.

SELÇUK NEDEN TOPLANTIDA YOK?

Galatasaray'da tüm futbolcular Fenerbahçe maçının bitiminde Florya'nın yolunu tutarken, Selçuk İnan ise Hamza Hamzaoğlu'ndan izin alarak evine taksi ile döndü. Hamzaoğlu'nun soyunma odasında herhangi bir konuşma yapmaması ve Florya'da kısa bir maç değerlendirmesi yapacağını belirtmesine rağmen Selçuk'un, "hocam kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gidebilir miyim?" sözlerine "evet" cevabı verdi. Hocanın Sneijder'e ses çıkarmamasına bozulan futbolcular ayrıca Selçuk'un da toplantıda olmamasını şaşkınlıkla karşıladı.



Yorumlar