Şenol Güneş 'Tolga' deyince, Denizli 3 futbolcusuna emir verdi

Sporting Lizbon maçında yediği hatalı gollerle eleştirilerin hedef noktası haline gelen Tolga Zengin, Galatasaray derbisinde de kaledeki yerini alacak.

UEFA Avrupa Ligi defterini erken kapatmak zorunda kalınca bütün motivasyonunu Süper Lig’e yönlendiren Beşiktaş dün akşam medyaya kapalı yaptığı son antrenmanla Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanda ısınma ve pas programının ardından taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.

GÖKHAN TÖRE DE DÖNDÜ

Şenol Güneş dev maç öncesi sakatlıkları düzelen Ersan Gülüm ve Gökhan Töre’nin takıma dönmeleriyle kadroda rotasyona gitme şansı yakaladı. Siyah-beyazlı hocanın dün de takımla birlikte çalışan Ersan’ı ilk 11’de denediği ve Tosic’in yerine başarılı stoperi sahaya sürmeye karar verdiği öğrenildi.

ERSAN İLK 11'DE KALE YİNE TOLGA'NIN

Normalde sakatlıktan yeni çıkan oyunculara hemen forma vermeyen Güneş’in, Tosic’in beklentilerin altında kalması nedeniyle Ersan’ı oynatma kararı aldığı belirlendi. Tecrübeli hocanın, Gökhan Töre’yi ise hamle oyuncusu olarak düşündüğü ve yıldız futbolcuya ikinci yarıda şans tanıyacağı vurgulandı.

Kartal’da kaleyi yine Tolga Zengin koruyacak. Sporting maçında yaptığı hatalar nedeniyle kaleyi Günay’a kaptırabileceği savunulan Tolga’nın bugün de büyük olasılıkla takımdaki yerini alacağı bildirildi.

Derbi maçı öncesi Galatasaray'da da hazırlıklar had safhada...

"BERABERLİĞİ AKLINIZDAN DAHİ GEÇİRMEYİN"

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş derbisi öncesi zafer planını hazırladı. İlk iş olarak rakibini tüm detaylarıyla analiz eden kurt hoca, artı ve eksi yönleri belirleyerek taktiğini seçti.

Hem genel takım toplantılarında hem de öğrencileriyle bire bir görüşmelerde düşüncelerini aktaran kurt hoca, Olimpiyat Stadı’ndaki mücadelede kesinlikle galibiyet istediğini bildirdi. Denizli, “Beraberliği aklınızdan dahi geçirmeyin, bizim için kazanmaktan başka çare yok. Aradaki farkı kapatmak için bundan daha iyi fırsat olamaz” diye konuştu.

BOL BOL YANDAN ORTA YAPTIRDI

Denizli antrenmanlarda ise daha çok yan top ve duran top çalışmaları üzerinde duruyor. Öğrencilerine, “Ceza sahasına yapılan her isabetli orta bir gol şansıdır” mantığını yerleştirmeye çalışan Denizli, beklerin hücuma çıkışlarında Podolski ve Burak’ın ceza sahasına girmelerini ve gol aramalarını istiyor. Sabri, Olcan ve Yasin, son idmanda kanatlardan orta çalışması yaptı ve sistem bu oyuncuların çizgide topla buluşmalarına göre ayarlandı.

Yorumlar