Egemen Korkmaz'dan Aziz Yıldırım'a şok!

Transfer sezonunda Fenerbahçe ile yollarını ayıran tecrübeli stoper Egemen Korkmaz, sarı lacivertli kulübü alacaklarının ödenmemesi sebebiyle icraya verdi.

Dün akşam Kayserispor karşısında 3 puanı tek golle almasına rağmen, oyun olarak iç açmayan ve Fenerbahçelilerin bile uykusunu getiren bir futbol anlayışı ile 90 dakikayı sonlandıran sarı lacivertli camiada Ajax ve Galatasaray derbisi öncesi endişeli bir hava hakim. Van Perise ile Fernandao’nun uyumsuz olması, Markovic’in silik performansı, Alves’in gelecek olmasıyla beraber Kajer – Alves – Ba arasında tercih konusu ve Josef – Mehmet Topal ikilisinin creatif futbol oynamaması kritik maçlar öncesinde Fenerbahçe taraftarlarını sıkıntıya sokuyor.

TAKIMIN GENEL OLARAK FORMU İYİ DEĞİL

Gerek Fenerbahçe’de, gerekse milli takımda oynadığı futbolla göz dolduran Şener Özbayraklı hakkında yapılan “çok yıprandı, yerini Gökhan Gönül’e bırakacak” haberleri dün akşamdan sonra boş çıkmış oldu. Dün Kayserispor maçında sahanın en iyilerinden biri olan Şener, yine elinden geleni yaparken, takım olarak hemen hemen bütün futbolcuların form olarak düşük olması Vitor Pereira hakkında olumsuz eleştirileri de beraberinde getiriyor.

EGEMEN KORKMAZ FENERBAHÇE'Yİ İCRAYA VERDİ

Kritik Ajax ve Galatasaray maçları öncesi Fenerbahçe Kulübü’ne Kayserispor karşısında görülen 7 sarı karttan sonra PFDK’dan 10.500 lira gibi para cezası gelmesi tahmin edilirken, sarı lacivertli takıma bir kötü haber de eski futbolcusu Egemen Korkmaz’dan geldi. Transfer sezonunda tecrübeli futbolcuyla yollarını ayıran ve şu anda İsviçre 2.Lig’de FC Wil forması giyen 33 yaşındaki oyuncu 160 bin euro’luk alacağı sebebiyle Fenerbahçe’yi icraya verirken, bu sezon transfere 70 milyon Euro civarında bir para harcayan sarı lacivertli ekibin Egemen Korkmaz’ın parasını ödememesi ya da ödeyememesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Yorumlar