Deplasman yasağı kalktı! Galatasaray taraftarları Vodafone Arena'da olacak...

İstanbul Valiliği İl Güvenli Kurulu'nda yapılan toplantıda futbol kulüplerine yönelik deplasmanda seyirci yasağının kaldırıldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, dün kulüp başkanları ve Kulüpler Birliği Başkanı ile gerçekleştirilen toplantının ardından deplasman yasağına ilişkin olarak kalkmasından yana olduğunu söylemişti ve bugünkü toplantıya işaret etmişti.

DEPLASMAN YASAĞI KALKTI

Bugünkü İl Güvenlik Kurulu toplantısında deplasman yasağının kaldırılması kararı alındı. Bu kararla Galatasaray taraftarı, Beşiktaş derbisinde Vodafone Arena'daki yerini alabilecek.

Deplasman yasağı 2011 yılının kasım ayında getirilmişti. 

Karara ilişkin 3 büyüklerin temsilcilerinden de açıklamalar geldi:

BEŞİKTAŞ

Şu anda bizim ülkemizde birlik beraberlik havası esiyor. buna biz de dahil olmak için böyle bir karar aldık.

GALATASARAY

Bu yasağın kalkması bizim için memnuniyet verici. Güzel bir dostluk olacak. Bir daha da bu yasağı yaşayacak sıkıntılara neden olacak bir durum ortaya çıkmayacak. Hayırlısıyla bütün sezon bunun devam etmesini istiyoruz.

FENERBAHÇE

Daha önce bizim böyle bir talebimiz vardı ve taraftarlarımızda bu yönde istekleri oldu. Spor kulüpleri olarak katkı sağlamak istiyoruz. Ben inanıyorum ki çok güzel bir derbi olacak. Biz yöneticilere ciddi sorumluluklar düşüyor. İki takıma da başarılar diliyorum.

Yorumlar