Denizli'den o futbolcuya büyük tepki: 90 dakika sahada yürüdü, sonra...

Galatasaray Mersin İdmanyurdu mücadelesinden sonra LigTV'de maçın kritiğini yapan Mustafa Denizli, Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna tepki gösterdi.

MUSTAFA DENİZLİ'DEN MELO'YA AĞIR GÖNDERMELER


Dün TT Arena’da Mersin İdmanyurdu karşısında iki kez geriye düşmesine rağmen sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Galatasaray’da liderlik sevinci yaşanıyor. Özellikle ikinci yarıda oynayan iyi futbol sarı kırmızılı cephede olumlu hava yaratırken maçtan sonra Lig TV yorumcusu Mustafa Denizli’nin Galatasaray’lı futbolcu Felipe Melo’ya ağır sözlerle yüklenmesi dikkat çekti.

90 DAKİKA BOYUNCA SAHADA YÜRÜDÜ

Maçın kritiğini yapan deneyimli teknik adam, bir pozisyonda Melo’nun Welliton’un ayağındaki topu bozup seyircilere doğru sevinç harekelerinde bulunmasına büyük tepki gösterirken, Brezilyalı futbolcu için “90 dakika boyunca sahada görünme, resmen yürü sonra bir pozisyonda rakibin ayağındaki topa dokun ve tribünlere oyna! Ne güzel. Melo tribünlerle iyi bir diyalog kurmuş onun üzerinden devam ediyor. Oyuncu 90 dakika boyunca ne yaptı? Arkadaşları o kadar mücadele ederken onun tribünlere oynaması beni çok şaşırtıyor” dedi.

ATILMASI GEREKTİ

Tartışmalı pozisyonları da analiz eden Mustafa Denizli, Melo’nun Futacs’a hava topunda yaptığı faullerden sonra ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılması gerektiğini de sözlerine ekledi.



Yorumlar