Osmanlıspor - Galatasaray maçı saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta maçında Galatasaray bu akşam Ankara’da Osmanlıspor ile karşılaşacak.

Teknik direktör Mustafa Denizli, Osmanlıspor maçı öncesi Galatasaraylı futbolcuları uyardı. Ankara’da saha ve hava şartlarının aleyhlerine olacağının altını çizen tecrübeli teknik adamın bu nedenle kendilerini zor bir 90 dakikanın beklediğine dikkat çektiği öğrenildi.

Bu arada maç saatinde hava sıcaklığının eksi 3 derece olacağı ayrıca Osmanlı Stadı’nda alttan ısınma olmadığı için zeminde buzlanmanın kaçınılmaz olduğu belirtildi. Bu durumun sakatlık riski oluşturacağı için sahaya uygun özel kramponlar tercih edileceği dile getirildi. Oyuncular, üşümemek için de kulaklık takacak ve içlik giyecek. Bunun yanı sıra da vücudu sıcak tutacak özel kremler de kullanılacak.

DÖRDÜ EVDE KALDI!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Osmanlı maçının kafilesinde Emre Çolak, Koray Günter, Tarık Çamdal ve Jem Paul Karacan’a yer vermedi. Denizli’nin bu 4 futbolcuyu ligin ikinci yarısında kadroda düşünmediği biliniyor. Emre Çolak’la Antalyaspor yakından ilgilenirken, diğer oyunculara ise teklif gelmedi.

GÖRÜNTÜLÜ JEST

Mustafa Denizli ve futbolcular, kanser tedavisi gören Metin Soysal ile görüntülü konuşma yaptı. Mustafa Hoca, Soysal’a acil şifalar dilerken, genç Galatasaray taraftarı da yapılan jeste armayı öperek cevap verdi.

Yorumlar