Conte, yıldızları Galatasaray'a saklıyor

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde 'ya tamam, ya devam' maçı oynayacak olan Juventus'un teknik direktörü Antonio Conte, ligde oynayacakları Bologna maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde grubun son mücadelesinde kendi sahasında ağırlayacağı Juventus'ta Teknik Direktör Antonio Conte, ligde oynayacakları Bologna maçı öncesinde İtalyan basınının sorularını yanıtladı.

İtalyan teknik adam, Galatasaray maçı öncesinde Bologna karşısında yedek isimlerle sahaya çıkabileceklerinin sinyalini verdi.

Bologna karşısına kazanmak için çıkacaklarını belirten Antonio Conte, "Bologna'ya karşı bizi kesinlikle çok zor bir maç bekliyor, iyi işler yapan, sert oynayan bir takıma karşı çok zor bir maça çıkacağız. Şu an sadece Bologna maçını düşünüyoruz, bu çok net. Her zaman bu felsefede olduk ve bunu değiştirmemeliyiz. Bologna karşısında sahaya en iyi kadroyu çıkarmaya çalışacağım, hedefimiz her zaman için o maçı kazanabilecek en iyi kadroyu sahaya çıkarmak olmuştur" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY MAÇINA SAKLAYABİLİR

Antonio Conte, bir İtalyan gazetecenin, "Bologna karşısında Fernando Llorente ve Carlos Tevez'in yerine Fabio Quagliarella ve Mirko Vucinic'i mi sahaya süreceksiniz?" sorusuna ise "Göreceğiz. Burada size oyun formasyonumuzu anlatmak için gelmedim, bu yüzden kararımı sonra vereceğim ve sizlerde göreceksiniz. Seçim yaparken oyuncuların fiziksel kondisyonları iyice analiz edilecek, özellikle önümüzde bizi bekleyen bir çok maç var ve herşeyin planını yaptık" diyerek Tevez ve Llorente'yi Galatasaray maçına saklayabileceğinin sinyallerini verdi.

Galatasaray ile oynanan ilk maçta sakatlık yaşayan ve 2 aylık bir aranın ardından son Udinese maçında 35 dakika görev yapan savunma oyuncusu Stephan Lichtsteiner'in durumu hakkında da bilgi veren başarılı teknik adam, "Lichtsteiner, Udinese maçından önce söylediğim gibi iyileşmekte olan bir oyuncu, özel programlar sayesinde son günlerde oldukça gelişme gösteriyor. Biz de onun en iyi performansına ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Antrenmanlarda çalışıyor, Udinese maçında süre aldı. Eminim kısa sürede yine ilk 11'de başlayabilecek seviyeye gelecek" değerlendirmesinde bulundu.

"SÖZLEŞME DEĞİL GALATASARAY"

İtalyan teknik adam, son olarak gazetecilerin Arturo Vidal'in sözleşme uzatmasının ardından Paul Pogba ve Andrea Pirlo'nun da sözleşmelerinin uzatılıp uzatılmayacağıyla ilgili sorularına ise Galatasaray maçının sezonun en kritik maçı olduğunu hatırlatarak, "Bunun çok büyük bir sorun olduğuna inanmıyorum. Ne benim için ne de Juventus için. Şu an sezonun çok kritik, önemli bir yerindeyiz ve tamamen buna odaklanmış durumdayız. Grupta ikinci sırayı alabilmek için herşeyimizi verip İstanbul'dan istediğimiz sonuçla ayrılmalıyız. Oyuncularımın sözleşme uzatmalarından dolayı oldukça mutluyum çünkü bunu hak ediyorlar ama tekrar ediyorum şu an çok önemli bir an yaşıyoruz ve sadece buna odaklamış durumdayız" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar