Olcan'dan sonra Galatasaray, Beşiktaş'a bir çalım daha atıyor!

Olcan Adın'ı Beşiktaş'ın elinden kapan Galatasaray, Siyah-beyazlıların ilgilendiği bir diğer yıldız için de devreye girdi.

CİMBOM TARIK ÇAMDAL'I DA İSTİYOR

Galatasaray’da teknik direktör belli olmamasına rağmen, transfer harekatı hız kazandı. Önceliği Olcan Adın’a veren ve Bordo-Mavili futbolcunun işini büyük ölçüde bitiren Sarı-Kırmızılılar, gözünü bir başka milli yeteneğe çevirdi. Devre arasında transferi başarılamayan Tarık Çamdal için tekrar devreye giren Galatasaray, 4 milyon Euro’luk bir bonservis talebiyle karşılaştı. Cim Bom ise Eskişehir’e 3 milyon Euro artı 1 oyuncu öneriyor. Bu arada Tarık Çamdal’ın da kulübüyle görüşerek, Galatasaray’da oynamak istediğini bildirdiği öğrenildi. Ara transfer döneminde aynı isteği dile getirince kadro dışı kalan Tarık’a bu kez kulübünün daha toleranslı yaklaştığı ve bu transferin önümüzdeki hafta resmiyete dökülebileceği bildirildi. 

BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİNİ ESKİŞEHİRSPOR ASBAŞKANI AÇIKLAMIŞTI

Eskişehirspor Asbaşkanı Mehmet Akman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın Tarık Çamdal için girişimlerde bulunduğunu ancak fiyat düşürmek için işi ağırdan aldığını ifade etmiş, başka kulüplerin de devreye girmesi halinde fiyatın daha da yükseleceğini söylemişti.

Yorumlar