Cimbom o kadar komik bir rakam yüzünden icralık oldu ki...

Ekonomik olarak dar boğazda olan Galatasaray, bir bilişim firmasının 26 bin liralık alacağı yüzünden icralık oldu.

10 Haziran’da Duygun Yarsuvat yönetiminden mazbatasını alan ve Galatasaray’ın 35.başkanı olan Dursun Aydın Özbek, görevde olduğu 4,5 aylık periyodda gerek söylemleriyle, gerek kulüp çalışmalarıyla, gerekse transferde sarı kırmızılı camia ve taraftarların pekte içini açmadı.

ESKİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLER ÖZBEK İÇİN 'İŞ BİLMİYORLAR, ACEMİLER' YORUMLARINI YAPIYORLAR

Başkanlık seçimlerinde vaat ettiği sözlerin hemen hemen hiçbirisini tutamadığı gibi, yönetim olarak da büyük zafiyetler yaşayıp( yıldız transferler, stadın üzerinin kapanması, sponsorluk anlaşmaları, parasını ödediği futbolcuların kiralık olarak gönderilmesi ve Cüneyt Tanman krizi)  camia içerisinde hala tartışma konusu olan Dursun Aydın Özbek, eski başkan ve yöneticilerin tepkisini çekerken, Galatasaray’ın içinde bulunduğu maddi kriz futbol takımıyla beraber diğer branşlara da sirayet etmiş durumda. UEFA’nın FFP uygulaması yüzünden büyük bir sıkıntı çeken sarı kırmızılı kulüp, Avrupa kupalarına katılamama cezasıyla karşı karşıya kalırken, UEFA’nın Galatasaray hakkındaki nihai kararını Aralık ayında açıklayacağı gelen bilgiler arasında.

26 BİN LİRALIK ALACAK YÜZÜNDEN İCRALIK OLDULAR

Dursun Aydın Özbek ve yönetiminin ekonomik olarak dar boğazda olduğunu anlatan en iyi örnek bir bilişim firmasından geldi. Galatasaray’a sunduğu hizmetlerin karşılığı alamayan firma, kulübü 26 bin liralık alacağı sebebiyle icraya verirken kulübün Galatasaray Adası’nın işletmesi konusunda da büyük sıkıntı yaşadığı belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar