Cimbom, bu hafta şampiyonluk yarışından kopabilir!

Defans hattı bozulan, Selçuk İnan'dan yoksun olan ve Burak Yılmaz'ı kaybeden Galatasaray, bu hafta evinde formda Bursaspor'a kaybedebilir.

BURSASPOR'UN SİLAHI ÇOK

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında sonucu merakla beklenen maç, hiç tartışmasız Galatasaray Bursaspor maçı. “Yeşil timsahların” ilk yarının sonuna doğru yükselen formu ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Konyaspor galibiyeti takıma büyük moral verirken, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlerinden biri olarak kabul edilen Şenol Güneş’in bu maçlardaki tecrübesi Galatasaray cephesini tedirgin etmeye yetiyor. Yeşil beyazlı ekipte Volkan Şen, Fernandao, Ozan Tufan, Belluschi ve Şener Özbayraklı gibi son derece etkili isimlerin olması Hamza Hamzaoğlu’nu derin sıkıntıya sokarken, TT Arena’da Bursaspor karşısında doğabilecek en ufak puan kaybı Galatasaray’da büyük yara açacak yorumları yapılıyor.

BURSASPOR Ç.RİZESPOR'A BENZEMEZ

Bursaspor maçı öncesi Galatasaray’da camiayı, taraftarları, teknik heyeti ve yönetimi tedirgin eden çeşitli sıkıntılar baş göstermiş durumda. Defansta ideal ikilisini kaybeden Hamza Hamzaoğlu, Ç.Rizespor karşısında Hakan Balta-Koray hattına güvense de  “yeşil timsahların” ofans hattı deneyimli teknik adamı bir hayli zorlayacak gibi görünüyor. Bursa karşısında orta sahada Selçuk’tan yoksun olan sarı kırmızılılar, o bölgede Melo’nun yanında Hamit Altıntop’u kullanacak gibi. Forvet hattında da büyük problemler yaşayan Hamza Hamzaoğlu, Umut Bulut’un yetersizliği, Pandev’in fizik olarak hazır olmaması ve Burak Yılmaz’ın sakatlığını derinden hissedecekmiş gibi görünüyor.



Yorumlar