Cimbom 12 milyon dolarlık futbolcuyu bedavaya renklerine katıyor!

Genel olarak Galatasaray ile çalışan ünlü menajer Ali Egesel, Macarların ünlü futbolcunu sarı kırmızılı kulübe bedavaya getirecek.

Galatasaray'da Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Emre Çolak gibi takımın kilit oyuncularının menajerliğini yapan Ali Egesel, sarı-kırmızılı takımın kapısını sürpriz şekilde çaldı.



Ali Egesel, Macar ortağı Ferenc Fülöp'ün elinde bulundurduğu belge ile Dinamo Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Balazs Dzsudzsak'ı bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a getirebileceğini iletti. Macar oyuncu Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş, o dönemde PSV'de forma giyen Macar oyuncu sarı-lacivertli takıma gelmeyi reddedince Fenerbahçe de, Galatasaray'a söz veren Miroslav Stoch'a imza attırmıştı.

Sol açıkta forma giyen Balazs Dzsudzsak bu sezon 32 resmi maça çıkarken, 5 gol atıp, 9 asist gerçekleştirdi. Sol ayağını raket gibi kullanan yıldız futbolcu mesafe tanımaksızın atmış olduğu frikik golleriyle de biliniyor. Balazs Dzsudzsak'ın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak tahmin ediliyor.


Yorumlar